انچیلادای سیب زمینی، خوراک خوشمزه مکزیکی
انچیلادا نوعی خوراک از تورتیلای ذرت است که داخل آن را با گوشت و سس فلفل چیلی پر می کنند. مواد داخل انچیلادا متنوع است و می توان داخل آن گوشت، پنیر، لوبیا، سیب زمینی، سبزیجات، غذاهای دریایی و یا ترکیبی از آنها پر کرد.
برترین ها: انچیلادا نوعی خوراک از تورتیلای ذرت است که داخل آن را با گوشت و سس فلفل چیلی پر می کنند. مواد داخل انچیلادا متنوع است و می توان داخل آن گوشت، پنیر، لوبیا، سیب زمینی، سبزیجات، غذاهای دریایی و یا ترکیبی از آنها پر کرد.
مواد لازم:
• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱ عدد سیب زمینی متوسط
• ۱ عدد فلفل چیلی متوسط
• ۲ حبه سیر
• ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
• ۱۰ عدد تورتیلا به سایز تاکو
• ۱ قوطی سس انچیلادا
• یک و نیم فنجان پنیر رنده شده
روش تهیه:
۱. سیب زمینی را پوست بکنید و آن را نگینی خرد کنید. ساقه و دانه های فلفل را جدا کنید و آن را نیز خرد کنید. سیر را له کنید.
۲. در ماهیتابه بزرگی، سیب زمینی، فلفل چیلی و سیر را در روغن زیتون و روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شوند (حدود ۱۰ دقیقه). گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود ۵ دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.
۳. داخل قابلمه بزرگی را چرب کنید و فر را بگذارید در دمای ۳۷۵ درجه داغ شود. با قاشق از موادی که آماده کرده اید داخل هر کدام از تورتیلاها بریزید و آنها را لوله کنید و داخل ظرف بچینید. با کنار هم چیدن رول ها از باز شدن آنها جلوگیری می کنید.
۴. سس انچیلادا را روی کل رول ها بریزید و رویش پنیرها را بپاشید. ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد و پنیرها حباب بزنند (حدود ۲۰ دقیقه). سپس انچیلاداها را داغ داغ سرو کنید.
می توانید برای تزئین آنها از پیاز سبز، گشنیز و خامه استفاده کنید.
ارسال نظر