بورقی، سيگار برگ خوردني!
لقمههايي لذيذ از كشور تركيه كه به سادگي تهيه شده و طعم بينظيري دارد. مشكلترين بخش اين غذا تهيه خمير يوفكا يا فيلوست كه عرضه آن در فروشگاههاي مواد غذايي بزرگ در سراسر كشور كار را آسان كرده است.

مجله زندگی ایده آل: لقمههايي لذيذ از كشور تركيه كه به سادگي تهيه شده و طعم بينظيري دارد. مشكلترين بخش اين غذا تهيه خمير يوفكا يا فيلوست كه عرضه آن در فروشگاههاي مواد غذايي بزرگ در سراسر كشور كار را آسان كرده است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- پنير فتا: ۲۰۰ گرم
- تخممرغ درشت: يك عدد
- جعفري: يك قاشق غذاخوري، ساطوريشده
- نعناع: يك قاشق غذاخوري، ساطوريشده
- شويد: يك قاشق غذاخوري، ساطوريشده
- خمير يوفكا يا فيلو:۸تا۱۲ ورقه
- روغن مايع: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - در يك كاسه تخممرغ و سبزيجات را ريخته، سپس پنير را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنيد.
2 - يك قاشق غذاخوري از مايه پنير را روي خمير به فاصله يك سانتيمتر از لبه بريزيد، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمير را لوله كنيد. لبه خمير را با انگشت خيس كرده و آن را ببنديد، اين كار باعث ميشود خمير در روغن باز نشود.
3 - روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 يا 3تايي در روغن5تا6 دقيقه سرخ كنيد تا خمير برشته و ترد شود.
4 - با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنيد. استفاده از سالاد شيرازي و سبزي خوردن دركنار اين غذا بسيار لذتبخش است.
نکات:
1 - براي تنوع ميتوانيد از انواع پنير طعمدار كه در بازار موجود است استفاده كنيد.
2 - اگر بورقیها را زودتر آماده كرديد، آنها را تا زمان سرخ كردن زير يك دستمال نمدار و در يخچال نگه داريد.
نظر کاربران
خدا نکشه تورو... منو باش دوروزه تیترو نگاه میکنم میگم آخه این دیگه چیه! تا امروز که اشتباهی باز شد ودیدم....