دستور آشپزی: بيف با بروکلي
کلم بروکلي حاوي مادهاي است موسوم به سولفورافان که سلولهاي سرطاني را مورد هدف قرار داده و اين سلولها را به روش موثر نابود ميکند و سرشار از فيبر، ويتامين A و ويتامين K است و باعث پيشگيري از سرطان روده و معده ميشود.
- راسته گوساله: ۶۰۰گرم
- بروکلي: يک کيلوگرم
- سويا سس: نصف فنجان
- نمک: به ميزان لازم
- پيازچه ريزشده: ۲عدد
- زنجبيل تازه ريزشده: نصف قاشق غذاخوري
- آرد ذرت: يک قاشق غذاخوري
- تخممرغ: يک عدد
طرزتهیه
گوشت را به صورت ورقهاي برش ميزنيم و سپس گل بروکلي را از ساقه جدا کرده و در ظرف ديگري قرار ميدهيم. تابه را روي اجاق گذاشته مقداري آب داخل آن ريخته حرارت ميدهيم تا آب جوش آيد. سپس بروکلي را داخل آب ريخته کمي نمک به آن اضافه ميکنيم و چند ثانيه صبر ميکنيم تا بروکلي نرم شود. بعد از آن گوشت خرد شده را به محلول آرد ذرت و تخممرغ آغشته کرده و کمي ورز ميدهيم و کمکم با دست داخل روغن داغ مياندازيم.
پس از اينکه گوشت آماده شد داخل ظرفي ريخته و کنار ميگذاريم و پيازچه و زنجبيل تازه خرد شده را داخل روغن داغ ريخته و حرارت ميدهيم. سپس گوشت آماده و بروکلي را به آن اضافه ميکنيم و بعد سوياسس، نمک چيني اضافه ميکنيم و هم ميزنيم. یادتان باشد در انتها کمي محلول آرد ذرت به این غذا اضافه کنید.
فوت آشپزي
هنگام جوشاندن بروکلي نمک باعث ميشود که شکل بروکلي تغيير نکند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر