۹۴۳۹
۵۰۴۴
۵۰۴۴
پ

مرغ بامبوشوت و قارچ سياه

زنجبيل تازه را براي سرماخوردگي و آنفولانزا به کار ببريد و زنجبيل خشک شده را جهت درمان سرگيجه و تهوع مصرف کنيد./ دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.

مرغ بامبوشوت و قارچ سياه
مرغ بامبوشوت و قارچ سياه

مواد لازم :
  • سينه مرغ بدون استخوان: ۶۰۰گرم
  • قارچ چيني: ۸عدد
  • بامبوشوت برش​خورده: ۲۰تکه
  • فلفل دلمه رنگي: ۲عدد
  • پيازچه: ۲عدد
  • زنجبيل تازه خرد شده: نصف قاشق غذاخوري
  • سوياسس: نصف فنجان
  • آب مرغ: يک فنجان
  • آرد ذرت: ۵۰گرم
  • تخم مرغ: يک عدد


طرزتهیه

ابتدا سينه مرغ را به ابعاد کوچک، برش زده و آماده مي​کنيم. قارچ چيني و بامبوشوت و فلفل دلمه(چند رنگ) را به اندازه​هاي دلخواه برش مي​زنيم. پيازچه و زنجبيل را خرد کرده و در محلول آرد ذرت و تخم​مرغ مخلوط مي​کنيم و سپس تابه را روي اجاق قرار مي​دهيم.

مقداری روغن داخل تابه ريخته و با حرارت زياد روغن را داغ مي​کنيم و سپس تکه​هاي مرغ را کم​کم با دست داخل روغن مي​ريزيم. حدود يک دقيقه طول مي​کشد که مرغ سرخ شود و پف کند. سپس مرغ را کنار مي​گذاريم. مقداري آب داخل تابه مي​ريزيم تا جوش آيد. سپس بامبو شوت و قارچ چيني و فلفل دلمه را داخل تابه ريخته کمي حرارت مي​دهيم تا نرم شود(حدود30ثانيه) و کنار مي​گذاريم. بعد از آن پيازچه و زنجبيل را به آن اضافه مي​کنيم بعد از چند ثانيه که کمي تفت خوردند، مرغ و بامبو شوت وقارچ چيني و فلفل دلمه را به آن اضافه مي​کنيم و مقداري سوياسس و آب مرغ و نمک چيني افزوده، کمي حرارت مي​دهيم و در انتها کمي محلول آرد ذرت و آب به آن مي​افزاييم.


فوت آشپزي

دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.


نکته:

براي تهيه محلول آرد ذرت و تخم​مرغ، مقداري آب و آرد ذرت و سفيده تخم​مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم مي زنيم.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مرغ بامبوشوت و قارچ سياه


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج