۹۳۵۱۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

کدوحلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، ۱۸۲ کالری انرژی دارد و حاوی ۱۱ گرم کربوهیدرات و ۱۲ گرم چربی است.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی


برترین ها: کدو حلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، 182 کالری انرژی دارد و حاوی 11 گرم کربوهیدرات و 12 گرم چربی است.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

مواد لازم:

• یک عدد کدوحلوایی گردویی پوست کنده

• ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• پنیر ریکوتا به مقدار لازم

• ۱ عدد تخم مرغ بزرگ

• ۱ قاشق چایخوری آویشن

• ۲ حبه سیر، له شده

• ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز

• ۱۷۰ گرم اسفناج تازه

• ۲ قاشق غذاخوری کره

• ۱ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و ۱۲ برگ مریم گلی برای تزئین

• ۲ قاشق غذاخوری آرد

• ۲ فنجان شیر، نیمه گرم

• نمک و فلفل

• ۱ فنجان پنیر فونتینا، رنده شده (یا پنیر دلخواه)

• نیم فنجان پنیر پارمزان یا پکورینو، رنده شده

• جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین

• ابزار: قالب مافین، پوست کن

دستور تهیه

- فر را از قبل بگذارید گرم شود.

- با پوست کن، کدوحلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- وقتی کدوحلوایی در حال پختن است، ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و اسفناج را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید.

- در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید.

- به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و ۱۲ عدد از بزرگترین برش های کدوحلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن پنیر فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش کدوحلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن پنیر پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را ۴۵ ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود.

- وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج