کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی
کدوحلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، ۱۸۲ کالری انرژی دارد و حاوی ۱۱ گرم کربوهیدرات و ۱۲ گرم چربی است.
مواد لازم:
• یک عدد کدوحلوایی گردویی پوست کنده
• ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• پنیر ریکوتا به مقدار لازم
• ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
• ۱ قاشق چایخوری آویشن
• ۲ حبه سیر، له شده
• ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز
• ۱۷۰ گرم اسفناج تازه
• ۲ قاشق غذاخوری کره
• ۱ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و ۱۲ برگ مریم گلی برای تزئین
• ۲ قاشق غذاخوری آرد
• ۲ فنجان شیر، نیمه گرم
• نمک و فلفل
• ۱ فنجان پنیر فونتینا، رنده شده (یا پنیر دلخواه)
• نیم فنجان پنیر پارمزان یا پکورینو، رنده شده
• جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین
• ابزار: قالب مافین، پوست کن
دستور تهیه
- فر را از قبل بگذارید گرم شود.
- با پوست کن، کدوحلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد.
- وقتی کدوحلوایی در حال پختن است، ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
- در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و اسفناج را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید.
- در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید.
- به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید.
- برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و ۱۲ عدد از بزرگترین برش های کدوحلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن پنیر فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش کدوحلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن پنیر پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند.
- در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را ۴۵ ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود.
- وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید.
ارسال نظر