۹۱۹۹۰
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

تیلاپیلا با سس گوجه‌فرنگی

برای تهیه این غذا باید فیله ماهی تیلاپیلا تهیه کنید. ما در این مطلب به شما یاد می دهیم چطور آنها را به همراه گوجه‌فرنگی و برنج تهیه و سرو کنید. در این حالت، ماهی کاملا آب‌دار و نرم خواهد شد.

مجله اینترنتی برترین ها



برترین ها: برای تهیه این غذا باید فیله ماهی تیلاپیلا تهیه کنید. ما در این مطلب به شما یاد می دهیم چطور آنها را به همراه گوجه‌فرنگی و برنج تهیه و سرو کنید. در این حالت، ماهی کاملا آب‌دار و نرم خواهد شد.

به سس گوجه فرنگی آن، سیر، آویشن، ادویه دلخواه را می توانید اضافه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

• تعداد: ۴ نفر

• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

• زمان پخت: ۳۰ دقیقه



مواد لازم

• ۱۱۰ گرم فیله ماهی تیلاپیلا

• ۴۲ گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نصف قاشق چایخوری آویشن

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• فلفل خرد شده

• نصف قاشق غذاخوری آب لیموترش

• جعفری تازه برای تزئین

طرز تهیه

۱. فیله تیلاپیلا را خریداری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. اگر ماهی ها منجمد هستند، آنها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا یخشان باز شود.



۲. کنسرو گوجه فرنگی را آبکش کنید و آنها را درون کاسه بریزید. سیر رنده شده، روغن زیتون، آویشن، نمک، فلفل و آب لیمورش را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.



۳. کمی از این سس را داخل تابه بزرگ بریزید.



۴. فیله های تیلاپیلا را روی آنها بچینید.



۵. باقی سس را روی ماهی ها بریزید.



۶. آنها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند و آب اطراف ماهی ها قل بزند. در آخر جعفری خرد شده روی آنها بریزید و سرو کنید.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج