۹۱۶۶۴۱
۱۷ نظر
۹۸۸۳
۱۷ نظر
۹۸۸۳
پ

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.

برترین‌ها: ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

ماکارون یک دسر فرانسوی بر پایه مرنگ است که با سفیده تخم مرغ، پودر شکر، پودر بادام و رنگ غذا درست می‌شود. ماکارون در اصل توسط یک آشپز ایتالیایی به فرانسوی‌ها معرفی شد. این شیرینی بسیار نرم و پفی است و شبیه یک کلوچه ساندویچی، اما از نوع نرم است. برای درست کردن ماکارون شما باید ترفند‌های زیادی را بدانید تا آن را به درستی انجام دهید.

مواد لازم

  • پودر شکر: ۳/۴ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
  • پودر بادام: ۳/۴ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • نمک: کمی
  • شکر دانه ریز: ۱/۴ پیمانه یا ۵۵ گرم (شکر دانه ریز)
  • مواد میانی
  • کره: ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
  • پودر شکر: ۲/۳ پیمانه یا ۷۵ گرم

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

طرز تهیه

۱. همه مواد را آماده کرده و روی میز کار بگذارید.

۲. فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۴۰ درجه سلسیوس روشن کنید. اگر فر شما فن دارد توصیه می‌کنیم که حتی الامکان از آن استفاده نکنید. اما نگران نباشید اگر هیچ جایگزینی به جای آن ندارید، نتیجه کار باز هم خوب خواهد بود.

۳. پودر شکر و پودر بادام را داخل کاسه‌ای بزرگ خوب الک کنید. قطعات درشت را دور بریزید. دو ماده را داخل کاسه با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

۴. سفیده‌های تخم مرغ را ابتدا بگذارید به دمای اتاق برسند سپس در کاسه‌ای تمیز همراه با نمک هم بزندید تا پف کند. شکر دانه ریز را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌های کاملا پف و سفت شوند بطوری که وقتی کاسه را وارونه می‌کنید از کاسه بیرون نریزد.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

۵. به آرامی پودر شکر و پودر بادام را با مخلوط سفیده تخم مرغ هم بهم بزنید. مخلوط باید کمی هوا داشته باشد و قرار نیست کاملا یکدست مخلوط شوند.. نگران نباشید باید دقیقا همین طور باشد.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

۶. مخلوط ماکارون را داخل کیسه‌ای با ماسوره با قطر ۱ سانتی‌متر بریزید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

۷. یک ورق نسوز یا صفحه سیلیکونی را داخل سینی فر قرار دهید. با کیسه خامه قطعاتی از مخلوط ماکارون را به شکل مخروط یا حباب توی سینی درست کنید. بین آن‌ها فاصله بگذارید، چون موقع پختن در فر پهن شده و فضای بیشتری را اشغال می‌کنند.

۸. به آرامی سینی فر را چند بار روی کابینت بکوبید تا هر گونه هوایی از داخل آن خارج شود سپس بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا خشک شود و سطح ماکارون صاف و براق شود.

۹. ماکارون‌ها را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه در فر بپزید، درب آن را باز کنید تا هر گونه بخار داخل فر خارج شود و ببندید و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید. وقتی که ماکارون‌ها سفت احساس می‌شود و کمی ور آمده هستند یعنی پخته‌اند.

۱۰. صفحه سیلیکونی یا کاغذ چرب را از کف سینی برداشته و روی توری خنک کننده بگذارید و بگذارید تا به طور کامل خنک شود. وسوسه نشوید که ماکارون‌ها را از روی صفحه بردارید، چون اگر کاملا خنک نشوند، شکسته می‌شوند.

۱۱. کره نرم شده را با همزن بزنید تا زمانی که پف شود، سپس به تدریج شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید تا پف کند و خامه‌ای شود. در این لحظه طعم دهنده را اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

۱۲. تقریبا نصف قاشق از مواد میانی را روی یک ماکارون بریزید و با ماکارون دیگر به صورت ساندویچ درآورید. به آرامی فشار دهید تا به هم بچسبند. این کار را در مورد بقیه ماکارون‌ها هم انجام دهید.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

۱۳. ماکارون‌ها را می‌توان فورا مصرف کرد، اما بهتر است به مدت ۲۴ ساعت آن را در یخچال بگذارید (البته اگر بتوانید این مدت را مقاومت کنید و آن‌ها را نخورید)، چون این کار آن‌ها را خوشمزه‌تر و سفت‌تر می‌کند.

ترفند‌های درست کردن ماکارون به صورت حرفه‌ای و بی نقص

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

  • سفیده تخم مرغ را دیرتر استفاده کنید: سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای کاملا تمیزی بریزید، روی آن را با سلفون بپوشانید و قبل از استفاده بگذارید چند روز در یخچال بصورت آویزان بماند. این کار آن‌ها را آبگیری می‌کند و برای درست کردن ماکارون عالی می‌شوند.
  • الک کردن: تکه‌های بزرگ آرد بادام سطح ماکارون‌ها را خراب می‌کند. بهترین کار این است که آن‌ها را ابتدا الک کنید سپس داخل غذاساز خرد کنید و چند بار این دو مرحله را تکرار کنید. قطعات درشت را دور بیندازید، سعی نکنید که آن‌ها را داخل الک فشار دهید.
  • موقع مخلوط کردن خمیر (سفیده تخم مرغ و مخلوط آرد)، ۱/۳ آرد را داخل آن بریزید، بهم بزنید سپس به آرامی خمیر را داخل کاسه فشار می‌دهید. با این کار قرار است بخشی از حباب‌ها را از بین ببرید، اما نه همه آنها. به این کار ادامه دهید تا غلظت مخلوط شبیه عکس شماره ۶ شود. باید به آرامی از روی قاشق سیلیکونی به صورت نوار‌هایی بریزد و بتوانید شکل ۸ را بدون شکسته شدن مخلوط، ایجاد کنید.
  • قیف خامه را بصورت عمود بر سینی بگیرید. اگر به آن زاویه دهید، ممکن است کج شده و به جهت خاصی مواد برود و شکل گرد مورد نظر به دست نیاید.
  • برای اضافه کردن رنگ وقتی به پف مرحله اول رسید، این کار انجام دهید. در انتهای مرحله پف کردن سفیده تخم مرغ، رنگ به طور کامل پخش شده است.
  • هنگام ریختن مخلوط با قیف پس از ریختن کامل هر کدام، فشار دادن را متوقف کرده و با حرکتی دایره‌ای کیسه را بالا ببرید.
  • اگر ماکارون‌ها زیاد پخته شوند و خیلی ترد شوند، قبل از سر هم کردن آنها، با مقداری شیر روی آن برس بزنید.
  • ماکارون را به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال استراحت دهید.
  • برای ماکارون صورتی، تمشک و توت فرنگی خیلی خوب هستند. برای اینکه تضاد ایجاد کنید، باترکریم وانیلی درست کنید.
  • ماکارون سبز با باترکریم طعم پسته‌ای خیلی خوب خواهد بود. می‌توانید مقداری پسته را خیلی ریز کنید و پس از ساندویچ کردن ماکارون، بخش باترکریم را داخل این پودر بغلتانید.
  • برای ماکارون بنفش طعم دهنده بلوبری از همه بهتر است.
  • برای درست کردن ماکارون زرد، لیمو بهترین انتخاب است.

منبع: thespruceeats

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی بود ولی سخته

  • فرشته

    سلام ببخشيد ميشه به جاي ارد بادام خودم بادام بدون پوست رو پودر كنم ????

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اره

    • بدون نام

      می تونید از پتی بور استفاده کنید

  • پریا

    من درست نکردم اما امیدوارم خوشمزه باشه

  • بدون نام

    خیلی دسر سختیه

  • بدون نام

    خوب بود

  • بدون نام

    خوب بود

  • پرستش

    عالی بود

  • ثمین

    من کردم اصلا خوشمزه نشد

  • بدون نام

    سخت

  • بتی

    سلام و درود من چند مرتبه درست کردم اصلا پایه نمیزنه و صاف میشه و میدونم ایراد محیط فرهستدقیقا با چه درجه ای باید خته شن و بدون فن ؟؟ سپاس

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سلام منم هم خیلی درست کردم و هر بار دقیقا مشکل شمارو دارم و نمیدونم ایراد کجاست.سفیده رو هم استراحت دادم.اما تو این چن بار متوجه شدم مشکله من دمای فر هست .اصولا دمای ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه و ۱۵ دقیقه تا ۲۰ دقیقه بهترین هست.اما برای پیدا کردن دما و زمان و حتی طبقه ی فر باید امتحان کنیم تا دستمون بیاد.اما در مورد فن نباید ازش استفاده کنیم .چون
      خودم هم تست کردم

  • ارمیتا

    من درست نکردم

  • خاطره

    عالی بود من چندباردرست

  • LONA

    سلام بچه این شیرینی ها خیلی خوشمزه است بهتره برین ویدیو هاش نگاه کنین

  • بدون نام

    سلام عذر می خوام چطور می تونم با فر دست سار ماکارون درست کنم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج