۹۱۵۸۴۷
۴ نظر
۵۰۵۴
۴ نظر
۵۰۵۴
پ

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

در این مطلب هم طرز تهیه‌ی پاند کیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.

برترین‌ها: پاند‌کیک‌ها، کیک‌هایی فشرده و کره‌ای هستن که در تهیه‌ی اون‌ها معمولا از جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده نمیشه. این کیک‌ها واقعا خوشمزه هستن و طرز تهیه راحتی هم دارن و میتونیم با اضافه کردن مواد مختلف بهشون طعم‌های مختلفی رو بوجود بیاریم.

در این مطلب هم طرز تهیه‌ی پاند‌کیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

مواد لازم

  • آرد: ۲ پیمانه
  • رنده‌ی پوست لیموترش: دوعدد (لیمو شیرازی)
  • آب لیموترش: ۲ عدد (لیمو شیرازی)
  • کره: ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ پیمانه

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

طرز تهیه:

۱. اول از همه فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا گرم بشه و بعد کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر رو داخل یه کاسه‌ی بزرگ میریزیم.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۲. حالا با همزن برقی میزنیمشون تا مخلوطشون کاملا یکنواخت و لطیف بشه.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۳. پوست دو عدد لیموترش رو با رنده‌ی سایز ریز رنده میکنیم و به آن اضافه می‌کنیم.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۴. حالا تخم‌مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم مایه رو خوب با همزن میزنیم تا بازمخلوط یکنواخت بشه.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۵. بعد از اضافه کردن و زدن تخم‌مرغ‌ها وانیل و آبلیمو رو هم به مخلوط اضافه میکنیم.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۶. مواد رو باز هم میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۷. حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه. کافیه تا آرد رو به آرومی با استفاده از همزن دستی یا قاشق با مایه مخلوط کنیم تا مایه یکدست بشه. ولی دقت کنیم تا بیش از حد همشون نزنیم.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۸. دیگه مایه نهایی حاضره.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۹. داخل یک قالب مستطیلی رو چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم و بعد مایه کیک رو داخلش میریزیم.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۱۰. قالب رو برای مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم کردیم میذاریم تا بپزه.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

۱۱. حالا کیک ما آماده است برای نوش جان کردن.

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دانیال

    عالی بود، هر روز مطالب بخش آشبزی رو میخونم و استفاده میکنم. ممنون از زحمات شما

  • بدون نام

    چقد خشک و سفت شده این کیک با وجود کره و بدون شیر و فقط لیمو ترش سفت میشه پاند کیک بافتش نرما لطیفه

  • بدون نام

    عالی بود ممنون

  • شیوا کاظمی نیا

    سلام برای من نپخته با این که ۴۵ دقیقه گذاشتم بپزه ولی نشد و کیکم خیلی سنگین شد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج