پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!
در این مطلب هم طرز تهیهی پاند کیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزهترین کیکهایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.
برترینها: پاندکیکها، کیکهایی فشرده و کرهای هستن که در تهیهی اونها معمولا از جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده نمیشه. این کیکها واقعا خوشمزه هستن و طرز تهیه راحتی هم دارن و میتونیم با اضافه کردن مواد مختلف بهشون طعمهای مختلفی رو بوجود بیاریم.
در این مطلب هم طرز تهیهی پاندکیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزهترین کیکهایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.
مواد لازم
- آرد: ۲ پیمانه
- رندهی پوست لیموترش: دوعدد (لیمو شیرازی)
- آب لیموترش: ۲ عدد (لیمو شیرازی)
- کره: ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
- تخممرغ: ۴ عدد
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکر: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱. اول از همه فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا گرم بشه و بعد کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر رو داخل یه کاسهی بزرگ میریزیم.
۲. حالا با همزن برقی میزنیمشون تا مخلوطشون کاملا یکنواخت و لطیف بشه.
۳. پوست دو عدد لیموترش رو با رندهی سایز ریز رنده میکنیم و به آن اضافه میکنیم.
۴. حالا تخممرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم مایه رو خوب با همزن میزنیم تا بازمخلوط یکنواخت بشه.
۵. بعد از اضافه کردن و زدن تخممرغها وانیل و آبلیمو رو هم به مخلوط اضافه میکنیم.
۶. مواد رو باز هم میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه.
۷. حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه. کافیه تا آرد رو به آرومی با استفاده از همزن دستی یا قاشق با مایه مخلوط کنیم تا مایه یکدست بشه. ولی دقت کنیم تا بیش از حد همشون نزنیم.
۸. دیگه مایه نهایی حاضره.
۹. داخل یک قالب مستطیلی رو چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم و بعد مایه کیک رو داخلش میریزیم.
۱۰. قالب رو برای مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم کردیم میذاریم تا بپزه.
۱۱. حالا کیک ما آماده است برای نوش جان کردن.
نظر کاربران
عالی بود، هر روز مطالب بخش آشبزی رو میخونم و استفاده میکنم. ممنون از زحمات شما
چقد خشک و سفت شده این کیک با وجود کره و بدون شیر و فقط لیمو ترش سفت میشه پاند کیک بافتش نرما لطیفه
عالی بود ممنون
سلام برای من نپخته با این که ۴۵ دقیقه گذاشتم بپزه ولی نشد و کیکم خیلی سنگین شد