از خواص اسفناج استفاده کنید
پنه اسفناج
اسفناج یکی از سبزیهای پرارزش و کم کالری است و سرشار از پتاسیم است و موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشارخون میشود.
- اسفناج : ۵۰۰گرم
- روغن زیتون: ۲قاشق سوپخوری
- پنه آبکش شده: یک بسته ۵۰۰گرمی
- سرکه: یک قاشق غذاخوری
- سیر له شده: ۲حبه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرزتهیه
ابتدا ظرفی را با گنجایش 5لیتر آب روی حرارت قرار میدهیم و تا زمان به جوش آمدن آب صبر میکنیم. سپس بعد از جوش آمدن آب 2قاشق غذاخوری روغن و نمک را به آبجوش اضافه کرده و پنه را به آب در حال جوش افزوده و حدود 10 دقیقه به آن زمان میدهیم تا پنهها آماده برای آبکش کردن شود. تابهای روی حرارت قرار داده و سیر را با روغن زیتون کمی تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود سپس اسفناج را همراه فلفل و نمک و روغن زیتون به صورت پوره در میآوریم.
فوت آشپزی
اضافه کردن سرکه به پنه باعث حفظ رنگ سس میشود و اینکه پنه رنگ سبز خودش را از دست ندهد.
در آخر پاستای آبکش شده را به همراه سرکه و کمی نمک فلفل به سس اسفناج اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. درون ظرف مناسب کشیده و روی آن را با پوست پرتقال و بادام تزئین میکنیم.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر