۹۰۰۹
۵۳۳۶
۵۳۳۶
پ

از خواص اسفناج استفاده کنید

پنه اسفناج

اسفناج یکی از سبزی‌های پرارزش و کم کالری است و سرشار از پتاسیم است و موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشارخون می‌شود.

پنه اسفناج
پنه اسفناج

مواد لازم :
  • اسفناج : ۵۰۰گرم
  • روغن زیتون: ۲قاشق سوپخوری
  • پنه آبکش شده: یک بسته ۵۰۰گرمی
  • سرکه: یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۲حبه
  • نمک و‌ فلفل سیاه: به مقدار لازم


طرزتهیه

ابتدا ظرفی را با گنجایش 5لیتر آب روی حرارت قرار می‌دهیم و تا زمان به جوش آمدن آب صبر می‌کنیم. سپس بعد از جوش آمدن آب 2قاشق غذاخوری روغن و نمک را به آب‌جوش اضافه کرده و پنه را به آب در حال جوش افزوده و حدود 10 دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا پنه‌ها آماده برای آبکش کردن شود. تابه‌ای روی حرارت قرار داده و سیر را با روغن زیتون کمی تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود سپس اسفناج را همراه فلفل و نمک و روغن زیتون به صورت پوره در می‌آوریم.


فوت آشپزی

اضافه کردن سرکه به پنه باعث حفظ رنگ سس می‌شود و اینکه پنه رنگ سبز خودش را از دست ندهد.


در آخر پاستای آبکش شده را به همراه سرکه و کمی نمک فلفل به سس اسفناج اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم. درون ظرف مناسب کشیده و روی آن را با پوست پرتقال و بادام تزئین می‌کنیم.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

پنه اسفناج


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج