ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی
این ساندویچ های کوچک و رنگی خوراکی های خوبی برای ناهار بچه ها در مدرسه هستند.
مواد لازم:
• یک رول (۵۰۰ گرم) بیسکویت های شکری منجمد
• ۲ بسته (هر بسته ۲۰۰ گرم) پنیر خامه ای
• دو سوم فنجان شکر
• نیم قاشق چایخوری وانیل
• ۲ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
• ۳ فنجان میوه های مختلف، خرد شده (توت فرنگی، انبه، آناناس، کیوی، بلوبری یا انگور)
دستور تهیه:
- فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود.
- میوه ها را شسته و خرد کنید و در بشقابی آماده بگذارید بماند.
- خمیر بیسکویت را از طول به چهار قسمت برش بزنید و سپس هر یک چهارم را به ۱۶ قطعه مساوی ببرید. بنابراین در کل ۶۴ تکه خواهید داشت. بهتر است خمیر سرد باشد تا راحت تر بریده شود، اگر سرد نیست، می توانید آن را ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- هر کدام از این تکه ها را به شکل گلوله ای درآورید و پهن کنید. آنها را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید. حدود 7 تا 10 دقیقه در فر بگذارید بپزند و کمی طلایی شوند. سپس از فر دربیاورید و بگذارید سرد شوند.
- در این حین، در کاسه کوچکی، پنیر خامه ای، شکر و وانیل را با سرعت متوسط میکسر مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود. سپس پوست لیموی رنده شده را به آن اضافه کنید.
- یک ساعت قبل از سرو کردن، خامه را روی سطح بیسکویت های سرد بمالید. سپس برش ای میوه ها را روی خامه بیسکویت های فشار دهید و یک بیسکویت خامه مالیده دیگر روی این میوه ها بگذارید و فشار دهید.
- برای آنکه بیسکویت های بهتری داشته باشید، خمیر را تا وقتی که سرد است برش بزنید. خامه را با پنیر خامه ای کم چرب نیز می توانید درست کنید. همه مواد را می توانید از دو روز قبل آماده کنید و ساندویچ ها را در یخچال بگذارید بماند. یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال درآورده و بگذارید در هوای اتاق یخ آنها باز شود.
نظر کاربران
تشکر
ببخشید رول بیسکوویت شکری منجمد از کجا میشه تهیه کرد؟
عامووو پول میخواد این همه میوه گرون قیمت بخری مجبوریم یه ساقه طلایی گندو گلو گیر کن با یه لیوان آب بخوریم.خوش بحال کسی که اینارو میخوره
رنگارنگ و قشنگ :)
حتما خیلی خوشمزه است