فلفل شکمپُر
شوید یکی از منابع غنی کلسیم به حساب میآید و سرشار از فیبر و املاحی مانند منیزیم، آهن، منگنز است. مصرف این گیاه همچنین میتواند از پوکی استخوان جلوگیری کند.
- کدوي حلقهشده: ۳عدد
- ماست چکيده: ۳قاشق غذاخوري
- شويد: ۳ شاخه
- کره۵۰گرمي: يک عدد
- شويد ميکس شده: يک قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: ۲قاشق غذاخوري
- پيازچه حلقه شده: يک عدد
- نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
- خلال بادام: به میزان لازم
طرزتهیه
کدوها را تميز شسته، حلقهحلقه کرده، کمي نمک و فلفل به آن بزنيد و داخل بخارپز قرار دهيد. پس از 5دقيقه کدوها را بيرون آورده و در ظرف مورد نظر بچينيد و بعد فلفلدلمهايها را در آن خالي کرده و در هر کدام يک قاشق ماست چکيده بريزيد. شويد پاک شده را با يک قاشق روغن زيتون، نمک و فلفل در مخلوطکن ريخته و با هم ميکس کنيد تا به صورت پوره درآید و بعد روی فلفلها را با قاشق تزئین کنيد. در آخر بادامها را که از قبل خيس کردهايد، با کره تفت داده و با پیازچههای حلقه شده جهت تزئين روي غذا بريزيد.
فوت آشپزي
دقت کنید که کدوها زياد بخارپز نشوند، زيرا لِه ميشوند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر