۸۸۵۰
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

یک وعده غذایی رنگی و خوشمزه

لازانيا و سـالاد فلفل دلمه‌اي

وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. يك ماهي‌تابه متوسط را روي گاز قرار دهيد و مقداري روغن سرخ‌كردني داخل آن بريزيد. فلفل‌‌دلمه‌اي‌هاي رنگي را به‌طور مساوي خرد كرده و داخل يك ظرف بريزيد. ريحان‌ها را از برگ جدا كرده و به آن اضافه كنيد.

لازانيا و سـالاد فلفل دلمه‌اي
لازانيا و سـالاد فلفل دلمه‌اي

مواد لازم لازانیا :
  • پياز خرد شده
  • سير: ۶ حبه
  • نعنا: يك دسته
  • خامه
  • ليمو: يك عدد
  • پنير پارمزان: ۲۵۰ گرم
  • لازانيا: يك بسته
  • آويشن: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • فيله‌مرغ ريز شده: نيم كيلو


مواد لازم سالاد رنگی:
  • فلفل دلمه‌اي در رنگ‌هاي زرد، سبز، قرمز: 3‌عدد
  • ريحان: يك دسته
  • سير پوست كنده: يك عدد
  • گوجه‌فرنگي بزرگ: 3 عدد
  • سيب‌زميني پخته شده: يك عدد
  • نمك و سبزي‌هاي خشك شده:‌ به مقدار لازم
  • ليموي تازه: يك عدد


مواد لازم ادویه :
  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه


وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. يك ماهي‌تابه متوسط را روي گاز قرار دهيد و مقداري روغن سرخ‌كردني داخل آن بريزيد. پيازهاي خرد شده را پس از كمي مكث داخل ماهي‌تابه ريخته و به آرامي هم بزنيد.

  • لازانیا
پياز را كمي تفت دهيد تا طلايي شود. نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد، فيله را خرد كرده و داخل ماهي‌تابه بريزيد. مقداري آب‌جوش به آن اضافه كنيد و منتظر باشيد تا كمي فيله‌ها نرم شوند. فيله‌ها را با پياز مخلوط كرده و پس از 4 دقيقه نعناها را داخل ماهي‌تابه بريزيد و مقدار كمي آويشن را به آن اضافه كنيد. وقت آن رسيده كه حبه‌هاي سير را پوست كنده و درون خامه مخلوط كنيد و داخل موادلازانيا بريزيد. زير گاز را خاموش كرده و مقداري آبليمو را درون ماهي‌تابه بريزيد. مواد اوليه لازانيا آماده شده است، آن را تست كنيد و مطمئن شويد كه ادويه آن كافي است. قابلمه را آب كرده و روي حرارت زياد بگذاريد و كمي نمك درون آن بريزيد. لازانيا را در آب‌جوش ريخته و منتظر بمانيد تا نرم شود. پس از 5 تا 6 دقيقه آن را آبكش كنيد. به ياد داشته باشيد همه آب كه حاوي نشاسته است را دور نريزيد. ورقه‌هاي لازانيا را درون ظرف موردنظر خود چيده و لابه‌لاي آن را با موادي كه آماده كرده‌ايد همراه با پنير پارمزان پر كنيد و روي آن را كمي آب بريزيد تا درخشان شود. آن را به‌مدت 30 تا40 دقيقه داخل فر يا مايكروويو قرار داده تا كاملا طلايي شود.

  • سالاد فلفل دلمه ای
فلفل‌‌دلمه‌اي‌هاي رنگي را به‌طور مساوي خرد كرده و داخل يك ظرف بريزيد. ريحان‌ها را از برگ جدا كرده و به آن اضافه كنيد. سيب‌زميني را در آب‌جوش بگذاريد تا به خوبي پخته شود. گوجه‌فرنگي‌ و سير را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. سيب‌زميني پخته شده را به قسمت‌هاي كوچك تقسيم كرده و داخل ظرف بريزيد، به آن كمي ليموي تازه و روغن زيتون اضافه كرده و به هم بزنيد، نمك را فراموش نكنيد و در آخر سبزي‌هاي خشك را روي سالاد بريزيد تا عطر خوبي به خود بگيرد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

لازانيا و سـالاد فلفل دلمه‌اي


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج