هيچ غذايي به تنهايي كافي نيست، براي لذت بردن از غذا بايد پيش غذا، غذاي اصلي، همراه غذا و دسر هم سرو شود. مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد.
مواد لازم پاستا :
پاستا لولهاي: ۵۰۰ گرم
پنير پارمزان: 40 گرم
مغز بادام آبپز: ۱۰۰ گرم
سير: 2 حبه
فلفل چيلي: يك يا ۲ عدد
ريحان پاك شده: 2 دسته
فيله ماهي: ۴ عدد
گوجهفرنگي: 450 گرم
نمك و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم سالاد
اسفناج از قبل شسته شده پنير پارمزان: ۴۰ گرم
ليموي تازه: نصف يك عدد
نمك و روغن زيتون: به مقدار لازم
مواد لازم ترافیل
پرتقال: 3 عدد
كيك اسفنجي: ۱۰۰ گرم
ليمو: يك عدد
وانيل يا شكر: يك قاشق چايخوري
تمشك يا هر ميوه فصل: يك سبد
شير: 100 ميليليتر
خاك قند: ۲ قاشق غذاخوري
شكلات تلخ: 100 گرم
مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. كتري را آب كرده و بجوشانيد. گاز را در حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد/ ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد، سپس ۴ ليوان بزرگ آبگرم را درون قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.
قالب كيكپزي را روي حرارت زياد قرار دهيد. چاقوهاي مورد استفاده براي اين غذا را آماده كنيد.
سالاد اسفناج
اسفناجها را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. يك عدد ليمو را نصف كرده و آب آن را به اسفناجها اضافه كنيد. مقداري نمك و روغن زيتون درون ظرف بريزيد و در آخر پنير پارمزان را با كارد برش داده و روي آن بريزيد.
پاستای لوله ای
ابتدا قابلمه را با آب پر كرده و روي گاز قرار دهيد. حرارت را كمي زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. مقدار كمي نمك را درون آب بريزيد و پاستاي لولهاي را به آب جوش اضافه كنيد و بگذاريد تا خوب نرم شود. پاستا پس از ۵ دقيقه آماده آبكشكردن است. پاستاي آبكششده را كنار بگذاريد تا خشك شود. ماهيتابه را روي گاز قرار داده و كمي روغن زيتون را در ماهيتابه بريزيد و فيلههاي ماهي را به روغن زيتون اضافه كنيد. سير را درون آن رنده كنيد و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. فلفل چيلي را خرد كرده همراه با مغز بادام درون آن بريزيد. گوجهفرنگي را شسته و رنده كنيد. تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و زير ماهيتابه را خاموش كنيد. مواد پاستا آماده است. پاستاي آبكششده را درون ظرف ريخته و مواد را لابهلاي آن اضافه كنيد. پاستا آماده سرو كردن است. پنير پارمزان را روي آن ريخته و با برگهاي تازه ريحان آن را تزئين كنيد.
ترايفل
آب ۳ عدد پرتقال را بگيريد و در درون ظرف گودي بريزيد. كل ظرف را با لايه خمير اسفنجي بپوشانيد. خاك قند را به طور جداگانه درون كاسه همراه با شير ريخته و هم بزنيد درآخر پوست ليمو را رنده كرده و آب نصف ليمو را بگيريد وانيل را به آن اضافه كنيد و با همزن آن را به خوبي هم بزنيد. اين مخلوط را روي كل آن پخش كنيد و بعد، روي آن تمشك بريزيد و با خردههاي ريز شكلات سياه سراسر ترايفل خود را بپوشانيد و بعد آن را داخل يخچال قرار دهيد. بعد از صرف شام وقت آن رسيده تا دسر را از يخچال دربياوريد. مقداري شكر را روي آن الك كرده و بعد دسر آماده است.
ارسال نظر