۸۸۴۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

سیر شوید و لذت ببرید

پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل

هيچ غذايي به تنهايي كافي نيست، براي لذت بردن از غذا بايد پيش غذا، غذاي اصلي، همراه غذا و دسر هم سرو شود. مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد.

پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل

مواد لازم پاستا :
  • پاستا لوله‌اي: ۵۰۰ گرم
  • پنير پارمزان: 40 گرم
  • مغز بادام آب‌پز: ۱۰۰ گرم
  • سير: 2 حبه
  • فلفل چيلي: يك يا ۲ عدد
  • ريحان پاك شده: 2 دسته
  • فيله ماهي: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگي: 450 گرم
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم


مواد لازم سالاد
  • اسفناج از قبل شسته شده پنير پارمزان: ۴۰ گرم
  • ليموي تازه: نصف يك عدد
  • نمك و روغن زيتون: به مقدار لازم


مواد لازم ترافیل
  • پرتقال: 3 عدد
  • كيك اسفنجي: ۱۰۰ گرم
  • ليمو: يك عدد
  • وانيل يا شكر: يك قاشق چاي‌خوري
  • تمشك يا هر ميوه فصل: يك سبد
  • شير: 100 ميلي‌ليتر
  • خاك قند: ۲ قاشق غذاخوري
  • شكلات تلخ: 100 گرم


مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. كتري را آب كرده و بجوشانيد. گاز را در حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد/ ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد، سپس ۴ ليوان بزرگ آب‌گرم را درون قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.

قالب كيك‌پزي را روي حرارت زياد قرار دهيد. چاقوهاي مورد استفاده براي اين غذا را آماده كنيد.

پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل
  • سالاد اسفناج
اسفناج‌ها را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. يك عدد ليمو را نصف كرده و آب آن را به اسفناج‌ها اضافه كنيد. مقداري نمك و روغن زيتون درون ظرف بريزيد و در آخر پنير پارمزان را با كارد برش داده و روي آن بريزيد.

پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل

  • پاستای لوله ای
ابتدا قابلمه را با آب پر كرده و روي گاز قرار دهيد. حرارت را كمي زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. مقدار كمي نمك را درون آب بريزيد و پاستاي لوله‌اي را به آب جوش اضافه كنيد و بگذاريد تا خوب نرم شود. پاستا پس از ۵ دقيقه آماده آبكش‌كردن است. پاستاي آبكش‌شده را كنار بگذاريد تا خشك شود. ماهي‌تابه را روي گاز قرار داده و كمي روغن زيتون را در ماهي‌تابه بريزيد و فيله‌هاي ماهي را به روغن زيتون اضافه كنيد. سير را درون آن رنده كنيد و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. فلفل چيلي را خرد كرده همراه با مغز بادام درون آن بريزيد. گوجه‌فرنگي را شسته و رنده كنيد. تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و زير ماهي‌تابه را خاموش كنيد. مواد پاستا آماده است. پاستاي آبكش‌شده را درون ظرف ريخته و مواد را لابه‌لاي آن اضافه كنيد. پاستا آماده سرو كردن است. پنير پارمزان را روي آن ريخته و با برگ‌هاي تازه ريحان آن را تزئين كنيد.

پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل

  • ترايفل
آب ۳ عدد پرتقال را بگيريد و در درون ظرف گودي بريزيد. كل ظرف را با لايه خمير اسفنجي بپوشانيد. خاك قند را به طور جداگانه درون كاسه همراه با شير ريخته و هم بزنيد درآخر پوست ليمو را رنده كرده و آب نصف ليمو را بگيريد وانيل را به آن اضافه كنيد و با همزن آن را به خوبي هم بزنيد. اين مخلوط را روي كل آن پخش كنيد و بعد، روي آن تمشك بريزيد و با خرده‌هاي ريز شكلات سياه سراسر ترايفل خود را بپوشانيد و بعد آن را داخل يخچال قرار دهيد. بعد از صرف شام وقت آن رسيده تا دسر را از يخچال دربياوريد. مقداري شكر را روي آن الك كرده و بعد دسر آماده است.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج