۸۸۳۹۸۲
۴ نظر
۵۰۳۹
۴ نظر
۵۰۳۹
پ

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

بلانچ کردن یک تکنیک آشپزیه که به کمک اون میتونیم سبزیجات و برخی از مواد غذایی دیگه رو با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی‌تری مثلا برای حدود ۲ هفته نگهداریشون کنیم.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: بلانچ کردن یک تکنیک آشپزیه که به کمک اون میتونیم سبزیجات و برخی از مواد غذایی دیگه رو با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی‌تری مثلا برای حدود ۲ هفته نگهداریشون کنیم. استفاده از این روش منجر به توقف آنزیم‌هایی که باعث فساد و از بین رفتن طعم و رنگ سبزیجات میشن، میشه … از سبزیجات بلانچ شده میتونین در انواع سالاد با انواع دیپ و یا به تنهایی استفاده کنین. در این مطلب روش بلانچ کردن رو بهتون میگم تا بتونین بیشتر از طعم و تازگی سبزیجات لذت ببرین.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

مواد لازم

  • سبزیجات به اندازه و نوع دلخواه
  • آب به ازای هر نیم کیلو سبزیجات: ۳ لیتر
  • یخ به ازای نیم کیلو سبزیجات: ۵۰۰ گرم
  • نمک به ازای هر ۳ لیتر آب: ۱/۲ پیمانه

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

مراحل کار

۱. اول داخل یه قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارین و بعد هم نمک رو بهش اضافه کنین. نمک به حفظ رنگ سبزیجات کمک میکنه.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۲. در صورتی که سبزیجات نیاز به پوست کنده شدن یا خرد شدن دارن حتما دقیقا قبل گذاشتنشون داخل آب جوش اینکارو انجام بدین تا از اکسیده شدن سبزیجات جلوگیری کنین. من هویج و لوبیا سبز رو برای بلانچ شدن انتخاب کردم و هویج هامو پوست کندم و از وسط نصف کردم تا زودتر بپزن.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۳. حالا سبزیجات رو داخل آب در حال جوشیدن بذارین بهتره سبزیجاتی که دیر‌تر میپزن رو زودتر و مابقی سبزیجات رو دیرتر داخل آب بریزین. من اول هویج رو ریختم.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۴. بعد لوبیا سبز رو ریختم.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۵. هویج معمولا به حدود ۴ دقیقه و لوبیا سبز هم به حدود ۲ دقیقه زمان برای بلانچ شدن احتیاج داره، ولی بهتره قبل از رسیدن به این مدت گاهی سبزیجات رو تست کنین تا بیش از حد نپزن. اکثر سبزیجات بین ۲ تا ۵ دقیقه زمان لازم دارن. در روش بلانچ کردن سبزیجات نباید کاملا نرم بشن و باید هنوز تردی خودشون رو تقریبا حفظ کنن.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۶. بعد از اینکه سبزیجات بلانچ شدن فورا از آب جوش درشون بیارین داخل ترکیب آب و یخ بذارین تا روند پخته شدنشون متوقف بشه.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۷. حالا اونهارو داخل آبکش بریزین تا آب اضافیشون کاملا بره…

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

۸. بعد میتونین این سبزیجات رو به تنهایی یا کنار غذا‌های دیگه میل کنین و لذت ببرین. حتی میتونین اونهارو داخل فریزر بذارین و بعدا ازشون استفاده کنین.

آموزش بلانچ؛ روشی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مزخرف

  • بدون نام

    خب بلانچش میکنیم که همون موقع بخوریمش یا همون موقع فریزش کنیم،من که نفهمیدم

  • مریم

    عالی بود.واقعا به درد میخوره

    پاسخ ها

    • محمد

      به چه دردی میخوره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج