آوینا_استیکی 2
adexo3

جشنواره قرعه کشی حساب های قرض الحسنه پس انداز

ثبت نام کنید
۸۷۹۴۳
۶ نظر
۵۰۰۵
۶ نظر
۵۰۰۵
پ

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بٍکٍش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است. برای آشنایی با دستور تهیه تیرامیسوی کلاسیک با ما همراه شوید.

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

سایت موادلازم: تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بٍکٍش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است. برای آشنایی با دستور تهیه تیرامیسوی کلاسیک با ما همراه شوید.

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

مواد لازم

۶ عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان شکر
۱ ¼ فنجان پنیر ماسکارپونه
1 ¾ فنجان خامه زده شده
بیسکویت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی به میزان لازم
¼ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۷۵۰ میلی لیتر آب
1 ½ فنجان شکر
۴ قاشق غذا خوری دانه های قهوه
1 عدد وانیل تازه یا 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ چوب دارچین
1 تکه از پوست پرتقال، اختیاری

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

طرز تهیه

مرحله ۱

زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم و مدام هم می زنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا به رنگ لیموی روشن تبدیل شود و از روی بخار آب بر می داریم تا سرد شدن کامل همچنان با هم زن آن را هم می زنیم

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

مرحله ۲

.خامه ای شیرین شده را اضافه می کنیم و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریمپنیر ماسکار پونه را به تخم مرغها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

مرحله ۳

دانه های قهوه را همراه با چوب دارچین ، وانیل ، شکر، پوست پرتقال و آب با هم خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم دم بکشد .سپس آنها را داخل صافی ریخته و مایع بدست آمده را برای خیساندن لیدی فینگر کنار می گذاریم تا سرد شود

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

مرحله ۴

بیسکویت های فینگر لیدی را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر می داریم چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی



تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی


مرحله 5

یک لایه ازکرمی که درست کرده ایم را روی آنها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

مرحله ۶

یک لایه دیگه ار بیسکویتهای که در مایع قهوه خیسانده ایم را می چینیم وبا یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم در آخر روی آن را با پودر کاکائو ، قهوه یا نسکافه می پوشانیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال می گذاریم بماند.

تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • elaheh

      مرسی...
      خیلی خوب بود ممنون

    • باران

      خوشمزه

    • soli

      سلام
      بیسکویتهای لیدی فینگر رو از کجا تهیه کنم
      کیک اسفنجی رو خودم بپزم

      پاسخ ها

      • فرزانه

        بیسکویت لیدی فینگر رو از سوپرمارکت یا فروشگاه میتونی تهیه کنی .
        اگه کیک اسفنجی بلد نیستی درست کنی میتونی از همین کیک های ساده مثل تی تاب از سوپر تهیه کنی و از اون استفاده کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی

    • بدون نام

      به جای مایع قهوه با این طرز تهیه میشه چیزه دیگه ای هم استفاده کرد که همین طعم قهوه رو بده؟

    • محدثه

      خوب بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج