طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال
ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .
مواد لازم
۱- ۴ ماهی قزل آلا تازه
۲- ۲ عدد لیمو
۳- جعفری تازه خرد شده
۴- نمک و فلفل برای طعم و مزه
۵- ۴ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
مرحله ۱
ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .
مرحله ۲
هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت ۱۵ دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود
مرحله 3
و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید .نوش جان
نظر کاربران
این قسمت رو خیلی دوست دارم
تشکر
فویل رو زغال سرطان زاست واقعا چه فکری..
خب مگه ماهی اب پس نمیده؟؟؟؟؟اونو چکار کنیم؟
خخخخخخ
ماهی رو زغال طعمش عالیه به شرطی که بلد باشی کبابش کنی و بدونی چه ادویه جاتی بهش بزنی