مرغ اوكرايني
آشپزی به شیوه کتاب : يكساعت و نيم زمان پخت
- پيازچه خردشده: يك قاشق غذاخوري
- جعفري ساطوري شده : يك قاشق غذاخوري
- سير لهشده: يك حبه
- كره: 150 گرم
- تخممرغ زدهشد: يك عدد
- آب: يك قاشق غذاخوري
- آرد سفيد: يكچهارم فنجان
- نان سفيد خشك: يك دوم فنجان
- سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد نصف شده
- نمك و فلفل: مقداري
- كره: يك قاشق غذاخوري
- روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
پيازچه، جعفري و سير را مخلوط كنيد. كره را بهصورت مستطيلهايي به ابعاد ۳×۱۰ سانت درآوريد. آب و تخممرغ را با هم بزنيد. آرد را در بشقابي ديگر بريزيد. خرده نان را هم در بشقابي ديگر بريزيد. هر قطعه سينه را بين دو ورقه نايلون بگذاريد و با گوشتكوبي كه كف آن صاف باشد روي مرغ بكوبيد تا قطر قطعات ۵ ميليمتر شود. پلاستيك را برداريد. كمي نمك و فلفل بپاشيد. مخلوط پيازچه را روي سطح مرغها بپاشيد. تكههاي بريده شده كره را وسط هر قطعه از مرغ بگذاريد و مرغ را مثل رولت بپيچيد. (كره كاملا پوشيده شود) رولها را در آرد بغلتانيد، به مخلوط تخممرغ آغشته كنيد و در نرمه نان بغلتانيد و دوباره در تخممرغ بزنيد و در نرمه نان بغلتانيد و در سيني فر بچينيد. روي ظرف را بپوشانيد و يك تا ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد. رولها را ۵ دقيقه در كره و روغن داغ سرخ كنيد بهطوري كه همه اطرافش طلايي شود. مرغها را به سيني فر برگردانيد و ۱۵ تا ۱۸ دقيقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت در فر بگذاريد، سپس سرو كنيد. (براي۴ نفر)
نكته: ميتوانيد به جاي كره از پنير چدار يا پنير زيره استفاده كنيد و به جاي جعفري از آويشن استفاده كنيد.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
نظر کاربران
مرسی دوست عزیز غذای خوشمزه ای بود