۸۷۲
۵۰۸۱
۵۰۸۱
پ

ترشي سالسا تند

پرطرفدار ـ بدون چربي ـ ۳ ساعت زمان درست شدن


ترشي سالسا تند

مواد لازم :

  • گوجه‌فرنگي پوسته گرفته: ۵/۳ كيلوگرم
  • پياز خردشده: ۲ فنجان
  • سركه: يك فنجان
  • سير له‌شده: ۵ حبه
  • فلفل: يك قاشق مرباخوري
  • گشنيز تازه و خرد شده: يك‌دوم فنجان
  • رب گوجه‌فرنگي: يك‌سوم فنجان
  • نمك: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل قرمز تند خردشده: يك‌سوم فنجان
  • فلفل سبز تند خردشده: ۳ فنجان


روش تهیه :

پوست و دانه گوجه فرنگي‌ها را بگيريد سپس خردشان كنيد. (حدود14 فنجان) گوجه فرنگي‌ها را 30 دقيقه در آبكش بگذاريد تا آب‌شان كاملا گرفته شود. بعد آن‌ها را در قابلمه‌اي ريخته و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد با درب باز يك ساعت و ربع بجوشد تا غليظ شود. در اين مدت مرتب مواد را به هم بزنيد و فلفل‌ها را اضافه كنيد، پياز و گشنيز، سركه، رب گوجه‌فرنگي و سير را بريزيد و مخلوط را دوباره به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و 10 دقيقه با درب باز بجوشانيد سپس از روي حرارت برداريد. سالسا را در شيشه‌‌هاي داغ استريليزه بريزيد. (يك‌و نيم سانت از سر شيشه‌ها را خالي بگذاريد.) دور لبه شيشه را پاك كنيد. درب شيشه را ببنديد و 15 دقيقه در آب جوش بجوشانيد. سپس روي الك سيمي خنك كنيد.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج