تارت برنج ايستر
با برنج هم ميشود شيريني پخت
مواد لازم براي خمير:
- آرد: 300 گرم
- كره: 200 گرم
- پودرشكر: 100 گرم
- زرده تخممرغ: يك عدد
- رنده پوست ليموترش يك عدد متوسط
مواد لازم براي داخل تارت:
- برنج: 2 فنجان كوچك
- شير: يك ليتر
- شكر: 175 گرم
- كره: 50 گرم
- تخممرغ: 4 عدد
- پنير لبنه: 125 گرم
- تكههاي ريز مرباي پوست ليمو: 75 گرم
- رنده پوست يك ليموترش بزرگ، براي تزئين
- پودرهل: يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
ابتدا آرد را الك كرده و شكر، كره و زرده تخممرغ را به همراه رنده پوست ليموترش ميان آرد ريخته و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير نرمي به دست آيد. سپس روي خمير را پوشانده و ۲ ساعت داخل يخچال استراحت ميدهيم. برنج را بايد از چند ساعت قبل خيس و سپس آبكش كرده باشيم، شير و شكر را ميجوشانيم. برنج و كره را به مخلوط شير و شكر اضافه ميكنيم و آنقدر ميجوشانيم تا برنج پخته و مايه غليظ شود. تخممرغها را با پنير، هل و رنده پوست ليمو هم ميزنيم تا يكدست شوند، سپس به شير و برنج اضافه كرده و كنار ميگذاريم. دوسوم از خمير را طوري داخل قالب تارت موردنظر پهن ميكنيم كه كف و ديوارهاي آن را بپوشاند. مايه را داخل خمير ريخته و پهن ميكنيم و يكسوم از خمير را كه باقي مانده باز ميكنيم، رشتهاي برش زده و به شكل مشبك روي تارت فرم ميدهيم. تارت را در طبقه وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم. پس از پخت روي تارت را با خامه تزئين ميكنيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
ارسال نظر