۸۶۳۱۵
۳۳ نظر
۹۵۰۶
۳۳ نظر
۹۵۰۶
پ

طرز تهیه انواع آبگوشت

آبگوشت، غذایی است که به اندازه تاریخ ایران قدمت دارد، پختنش قلق دارد و جا افتادنش خبرگی می‌خواهد. علاوه بر این آبگوشت برای بسیاری نماد سنت و فرهنگ است. آبگوشت بوی خاطرات پدربزرگ و مادربزرگ‌ها را می‌دهد. در ادامه این مطلب طرز تهیه انواع آبگوشت را برای شما عزیزان توضیح داده ایم.

برترین‌ها: آبگوشت، غذایی است که به اندازه تاریخ ایران قدمت دارد، پختنش قلق دارد و جا افتادنش خبرگی می خواهد. علاوه بر این آبگوشت برای بسیاری نماد سنت و فرهنگ است. آبگوشت بوی خاطرات پدربزرگ و مادربزرگ ها را می دهد. در ادامه این مطلب طرز تهیه انواع آبگوشت را برای شما عزیزان توضیح داده ایم.

آبگوشت رسمی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • گوشت گوسفند ۶۰۰ گرم خرد کرده
  • دنبه ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد، چهار قاچ شده
  • نخود و لوبیا سفید ۱۵۰ گرم، خیسانده
  • گوجه فرنگی و سیب زمینی متوسط هر کدام دو عدد
  • لیمو امانی ۲ عدد خیس کرده
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

اولین مرحله تهیه غذا را می توانید به دو روش انجام دهید:
۱. در روش اول گوشت، دنبه و پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن مایع ۳-۲ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و حبوبات را اضافه کرده و به اندازه ای آب جوش بریزید که روی مواد را به اندازه یک بند انگشت بگیرد. پس از آنکه غذا مجددا به جوش آمد. روی شعله ملایم و با در بسته ۴-۳ ساعت بپزید تا مواد کاملا پخته و نرم شود. در یک ساعت آخر رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. هنگام سرو، آب آبگوشت را در ۴ کاسه بریزید. دنبه را کوبیده و بین کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کدام کمی دارچین بریزید. استخوان گوشت و تخم های لیمو امانی را جدا کرده و همراه حبوبات، نصف پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی آنقدر بگوبید تا مواد له شده و به گوشتکوب بچسبد.

۲. در روش دوم گوشت، دنبه، حبوبات، پیاز و زردچوبه را ۲۰ دقیقه روی شعله زیاد بجوشانید و کف گوشت را بگیرید. سپس شعله را کم کرده و ادامه پخت را به روش قبلی انجام دهید.

آبگوشت باغی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • گوشت گوسفند ۶۰۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • نخود و لوبیا سفید ۱۵۰ گرم خیسانده
  • میوه نیم کیلو، بدون پوست
  • سیب زمینی متوسط دو عدد نصف کرده
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

۱. پخت این آبگوشت هم از قاعده کلی پیروی می کند؛ با این تفاوت که در یک ساعت آخر باید میوه ها و سیب زمینی را اضافه کنید و قبل از سرو دارچین روی آن بپاشید و اگر آبگوشت تان شیرین است، مقدار نمک آن باید کمتر باشد.

آبگوشت بزقرمه

یکی از خوشمزه ترین غذاهای کرمانی که در گذشته با گوشت نرم و لطیفه بزغاله تهیه می شده. ترکیبی بی نظیر از گوشت، کشک و نخود که با غذایی مثل حلیم بادمجان رقابت می کند. تفاوت آن با آبگوشت کشک در استفاده از سیر در بزقرمه است. در تهیه این غذا معمولا نخود را خیس کرده و قبل از اضافه کردن به غذا نیم کوب می کنند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
  • گوشت پرچرب گوسفندی
  • پ۷۵۰ گجرم خرد شده
  • پیاز متوسط ۳ عدد ساطوری درشت
  • سیر یک بوته کوچک
  • پوست کنده و خرد شده
  • نخود ۱۲۰ گرم خیسانده
  • کشک ۱۵۰ میلی لیتر
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

۱. گوشت، پیاز، نخود، سیر و زردچوبه را مانند آبگوشت رسمی بپزید و در یک ساعت آخر کشک را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آبگوشت غلیط و جا افتاده شود.
۲. آن را با سیر داغ و زعفران دم کرده تزئین کرده و با نان سنگک سرو کنید.

آبگوشت قنبید

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
  • گوشت گوسفند ۶۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد، خرد کرده
  • نخود و لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
  • کلم قمری دو عدد
  • سیب زمینی متوسط
  • ۲ عدد، نصف کرده
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه

۱. مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
۲. در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در اینصورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

آبگوشت بزباش

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • گوشت گوسفند ۷۵۰ گلم خرد کرده
  • پیاز متوسط یک عدد ساطوری شده
  • لوبیا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم خیسانده
  • سبزی ساطوری نیم کیلو (تره و جعفری همراه با چند ساقه شنبلیله)
  • لیمو امانی ۳-۲ عدد خیسانده
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

۱. نیمی از روغن را داخل قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ تا ۶ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
۲. گوشت و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید.
۳. لوبیا و آب جوش را اضافه کرده و مانند آبگوشت معمولی روی شعله ملایم بپزید.
۴. روغن باقیمانده را داغ کرده وس بزی را ۸ دقیقه در آن سرخ کنید. در یک کساعت آخر پخت گوشت، سبزی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

اشکنه رسمی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز درشت یک عدد ساطوری شده
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شنبلیله خشکدو قاشق غذاخوری
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

۱. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه سرخ کنید. شنبلیله خشک و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تفت دادن ۴۰ پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید.

۲. هنگامی که غذا مجددا به جوش آمد شعله را کم کنید. تخم مرغ ها را جداگانه شکسته و با کمی نمک هم بزنید تا یک دست شود، سپس به اشکنه اضافه کنید.

۳. هنگامی که تخم مرغ در غذا خود را گرفت، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سرو کنید.

آبگوشت مرغ و لپه

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • مرغ خرد شده یک کیلو، بدون پوست
  • پیاز متوسط یک عدد ساطوری شده
  • لپه ۱۲۰ گرم
طرز تهیه انواع آبگوشت
طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

۱. لپه را ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آن را آبکش کرده کنار بگذارید.

۲. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه تفت دهید. سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و با زردچوبه و کمی نمک و فلفل ۴-۳ دقیقه سرخ کنید.

۳. لپه را همراه گوجه فرنگی و رب به غذا اضافه کرده و با ۳ پیمانه آب و دربسته روی شعله ملایم یک ساعت و نیم بپزید. در نیم ساعت آخر سیب زمینی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • masi

    هرچی چرب تر بهتر.یعنی هرچی ستاره هاش کمتر لذتش بیشتر.اول باید یه لقمه از دنبه بخوری به عنوان پیش غذا بعد تیلید به عنوان غذایه اصلی بعد گوشت کوبیده به عنوان دسر.دوغ هم که بهترین نوشیدنی خواب آور.بعد هنوز سفره جمع نشده یه چرت حسابی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ای جان

    • farshid

      خخخخخخخخخ

    • اهوازی

      خونه آباد اینجوری که پیش میری بپا خدای نکرده شکلات پیچ نشی

    • بدون نام

      خیلی خوب بود

  • elaheh

    خیلی عالی بود
    عاشق این تاپیکای آشپزیتونم

  • مهدی

    البته آبگوشت بزقرمه کرمان واقعاخوشمزه اس امایه نکته آنقدرهم نیازنیست چرب باشه وبادنبه پخته شودودیگه اینکه میشه به جای نخودازلپه هم استفاده کردکمی هم گردوی کوبیده شده درآخرخوشمزه ترش میکنه

  • فاطی

    خیلی عالی بود

  • حمید

    خیلی خوب بود .....آبگوشت بهترین غذای ایرانی است.....

  • مریم

    خدایا دلم برا ابگوشت دربندتنگ شده یعنی میشه یه باردیگه برم اونجاوابگوشت بخورم؟

    پاسخ ها

    • رضا

      تو خونه درست کن!

  • سینا

    چقدر نامردید

  • بدون نام

    خب وقتی اشکنه گوشت نداره چجوری جزو آبگوشتا حساب میشه؟!

  • سحر

    عالی بود ممنونم

  • بدون نام

    آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی!

    پاسخ ها

    • علی اسغر

      خوب ولی دیگه اینقدرتعریف نمیخواد اینوهمه بلدن

  • زهرا

    هوووم بهترین غذای ایرانی

  • سجاد

    واقعا ابگوشت یکی از بهترین غذاهای هر ایرانی است

  • محمد

    ممنون ازتوضیحات باحال وکامل تون
    عاشق این غذای سنتی وکاملم

  • زهرا

    عالب

  • احمد معصومی

    عالی بود

  • بدون نام

    یک نوع بزقرمه هم در سیرجان استان کرمان درست میشه که با بزقرمه شهر کرمان فرق داره و فقط گوشت و پیاز و سیر زیاد و کشک داره محششرهه مقدار گوشت و سیر و پیازش باید زیاد باشه

  • بدون نام

    به نظرم هر ایرانی حتی برای یه بار هم که شده باید ناهار آبگوشت بزقرمه کرمانی رو با ریحون میل کنه که ناکام از دنیا نره.

  • بدون نام

    دیگ مطالبتون ته کشیده از سال ۹۲میارید بالا

  • حشمت عزیزی ملک آبادی

    آبگوشت بهترین و خوشمزه ترین غذاست. مخصوصا اگه با نخود باشه بوش همه جا رو میگیره. دیزی که دیگه نگم واستون.

  • بدون نام

    آبگوشت کشک اراک که بسیار بسیار لذیذ هست و تطالی رو هم اضافه کنید تطالی اراک چیزی شبیه کباب تابه ای... گوشت چرخ کرده با پیاز و ادویه ته ماهی تابه دیواره دار رو چرب می کنیم گوشت رو ضخیم کف تابه باز کرده و صاف می کنیم روش سیب زمینی ورقه ای چیده میشه بعد ورقه های گوجه... رب و ادویه هم توی ی کاسه آب مخلوط کرده می ریزیم روش می ذاریم بپزن.. آبش رو ترید می کنیم.. بعد گوشت و مخلفات هم با نون و سبزی و دوغ

  • حسن

    آبگوشت فوق العاده است ، الان غذا خوردم ، ولی انقدر تعریف کردین باز گرسنه شدم

  • منصوره داوودی

    خیلی خوب بود چند نوع جدید یاد گرفتم ممنون

  • مریم

    برترین ها ی عزیز 40 پیمانه آب یکم زیادنیست برای اشکنه ؟ مگر پیمانه شما چه اندازه ایه ؟ البته تو این گرونی باید هم آب آبگوشت ها زیاد بشه...

  • مریم

    برترین ها ی عزیز 40 پیمانه آب یکم زیادنیست برای اشکنه ؟ مگر پیمانه شما چه اندازه ایه ؟ البته تو این گرونی باید هم آب آبگوشت ها زیاد بشه...

    پاسخ ها

    • علی اسغر

      والا

    • علی اسغر

      شورشودراوردین

    • علی اصغر

      ابگوشت خوش مزززه فقط درس میکنه مامانم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج