دسرهای فوقالعاده خوشمزه (۲)
اگر خیلی تمایل دارید در مجالس و مهمانی های خودمانی بدرخشید و دسرهایی که شما تهیه کرده اید نقل مجلس اطرافیان باشد، دستورهایی که در این مطلب آموزش داده شدهاند را تهیه کنید تا مهمانان علاوه لذت بردن از طعم، از شکل دسرها نیز هیجانزده شوند.
دسرهای فوقالعاده خوشمزه(۱)
دسر بستنی نعنایی سهطبقه
• تعداد: 10 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان سرد شدن: 1 ساعت
• زمان انجماد: 8 ساعت
مواد لازم
• 1/3 پیمانه
• ¼ پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده
• یک لیتر بستنی شکلاتی
• یک پیمانه آبنبات نعنایی
• یک پیمانه کیک شکلاتی-نعنایی خرد شده
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، کره آب شده و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. ویفرهای شکلاتی خرد شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف قالب دلخواه بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
2. در کاسه مقاوم در برابر سرما، بستنی را با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود. نصف پیمانه آبنبات نعنایی و نصف پیمانه کیک نعنا-شکلاتی خرد شده رابه آن اضافه کنید. سپس آنها را داخل قالب بریزید و به مدت 1 ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.
3. روی آن را با شکلات و کیک نعنایی تزئین کنید. روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.
4. برای سرو، دسر را از فریزر خارج کنید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس آن را سرو کنید.
کارامل خامهای و نمکی
• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• زمان پخت: ۴۰ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
• ۱ ۱/۴ پیمانه شکر
• ¼ پیمانه آب
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ۱.۵ پیمانه خامه فرمگرفته
• نصف پیمانه شیر کامل
• ۶ عدد زرده تخممرغ
• یک قاشق چایخوری نمک دریایی
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. رامکین ها (کاسه های سفالی ضد حرارت) را در سینی فر بچینید و کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکرها آب شوند. سپس بگذارید بجوشد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بدون اینکه آن را هم بزنید در همین حالت روی حرارت باشد تا رنگش عوض و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.
۳. شیر و خامه را به آرامی به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در این مرحله شکر شروع به سفت شدن می کند. دوباره قابلمه را روی شعله قرار دهید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا دوباره شکر آب شود.
۴. در یک کاسه بزرگ، زرده های تخممرغ را هم بزنید تا پف کنند. به آرامی مخلوط خامه را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید با کاردک این کار را انجام دهید تا پف تخممرغ نخوابد. مایه به دست آمده را داخل رامکین ها بریزید.
۵. داخل سینی فر آب جوش بریزید تا کاسه ها در آب قرار داشته باشند. سپس آنها را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کناره های کاستارد طلایی شوند. آنها را از فر خارج کنید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۶. پیش از سرو روی آنها نمک دریایی بپاشید.
کیک هویج-نارگیل با مغز کشمش
• تعداد: ۱۶ نفر
• زمان تهیه: ۶۰ دقیقه
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۶۰ دقیقه
• زمان فریز کردن: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
• روکش پنیر خامه ای*
• گردوی بوداده و خرد شده
کیک هویج:
• یک عدد تخممرغ
• یک پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• یک پیمانه هویج رنده شده
• نصف پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف پیمانه روغن گیاهی
• ¼ پیمانه شیر تغلیظ شده
کیک نارگیلی:
• ۱/۳ پیمانه کره
• یک عدد تخممرغ
• یک عدد سفیده تخممرغ
• یک پیمانه آرد کامل
• یک قاشق چایخوری جوششیرین
• ۲/۳ پیمانه شکر
• ۲ قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه شیرنارگیل
• یک پیمانه پودر نارگیل
مغز کشمش:
• ¼ پیمانه آب سیب
• نصف پیمانه کشمش
• ۱/۳ پیمانه شیر
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ۳ قاشق غذاخوری کره
• یک عدد زرده تخممرغ
• ¾ پیمانه پودر نارگیل
• ۱/۳ پیمانه گردوی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
۱. همیشه برای تهیه کیک، تخممرغ و کره را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید. سپس فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب گردی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲. برای تهیه لایه هویجی، در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، دارچین و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، تخممرغ، هویج، شکر قهوه ای، گردو، روغن و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخممرغ را به مخلوط آرد بیفزایید. آنها را خوب هم بزنید. مایه را داخل قالب بریزید و به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
۳. برای تهیه لایه نارگیلی، در یک کاسه کوچک، آرد و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، کره رابا همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید. تخممرغ و سفیده های تخممرغ را با هم مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد و شیر نارگیل را اضافه کنید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید. آن ا در کنار کیک هویجی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.
۴. کیک ها را ۱۰ دقیقه روی توری بچینید تا خنک شوند.
۵. برای تهیه مغز کشمشی، در یک قابلمه کوچک، آب سیب را روی حرارت ملایم بجوشانید. از روی حرارت بردارید. کشمش ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه در قابلمه را بگذارید. مایه را از صافی عبور دهید و کشمش ها را کنار بگذارید. در همان قابلمه، شیر، شکر قهوه ای، کره و زرده تخممرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. کشمش ها، نارگیل، گردو و وانیل را اضافه کنید. آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
۶. برای ساخت کیک، کیک هویج را در پایین بگذارید. روی آن مخلوط کشمش بریزید. روی آن کیک نارگیل قرار دهید و روی آنها یک لایه پنیر خامه ای بریزید. روی کیک را با گردوی خرد شده و نارگیل رنده شده تزئین کنید. کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و سرو کنید.
۷. این کیک را می توانید به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
روکش پنیر خامه ای
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
• ۸۵ گرم پنیر خامهای
• نصف پیمانه کره
• یک قاشق چایخوری وانیل
• ۴ پیمانه پودر قند
طرز تهیه
۱. پنیر خامه ای و کره را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. سپس در یک کاسه بزرگ، کره، پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کنند. به تدریج پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
نظر کاربران
وای دهنم اب افتاد :(((((
دهنم اب افتاد...
هه هه هه
اون اولیش مورد اول مواد لازم 1/3پیمانه چی؟!!
1/3 پیمانه از یک قابلمه باری خرید مواد لازم از مقازه ها با قیمت نجومی
اگه دوستانى كه خودشون هم اشتباه داشتند(اشتباه نوشتارى)كمى با دقت مطالعه مى كردن معلوم بود ١/٣ پيمانه كره لازم بود .چرا اينقدر خرده گيريم ما !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
آفرین به تو واقعا آشپزی
عالی بود