بيسكويت تخممرغ آويز
عصرانهاي براي تمام فصول
مواد لازم:
- آرد:300 گرم
- پودر فندق: 150 گرم
- زرده تخممرغ: 2 عدد
- كره: 200 گرم پودر شكر: 50 گرم
- آب پرتقال:3 قاشق غذاخوري
- رنده پوست پرتقال: يك عدد
روش تهيه:
ابتدا كره را خرد كرده و اجازه ميدهيم به دماي محيط برسد. آن را ميان آرد، پودر شكر و رنده پوست پرتقال كه در كاسهاي گود ريختهايم ميگذاريم و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد ميدهيم تا مخلوطي ماسهاي شكل حاصل شود. پودر فندق را به مواد ماسهاي شكل اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. زردههاي تخممرغ را با آب پرتقال به هم زده و به مواد اضافه كرده و همه مخلوط را خوب چنگ ميزنيم تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير حاصل را داخل كيسه نايلوني پيچيده و بهمدت يك ساعت در محيطي خنك استراحت ميدهيم. خمير حاصل را روي سطح آرد پاشي شده پهن كرده با كاتر مخصوص شبيه به تخممرغ، برش زده و داخل سيني فر ميچينيم. بالاي تخممرغها يك حفره كوچك براي رد كردن نخ يا سيم كه ميخواهيم بيسكويتها را با آن آويزان كنيم قرار داده و بهمدت ۳۵ دقيقه داخل فر كه از قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كردهايم روي پنجره وسط فر به همراه خلالها ميپزيم. براي تزئين مارسيپان را كه از قبل در رنگهاي مختلف آماده كردهايم به قطر نيم سانتيمتر باز كرده و با قالب تخممرغ دوباره آن را به اندازه بيسكويتها قالب ميزنيم و با كمي مارمالاد روي بيسكويتها ميچسبانيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
ارسال نظر