۸۵۹۸۲۲
۵۰۷۲
۵۰۷۲
پ

نان لقمه‌ای بروکلی؛ رژیمی و متفاوت

نان لقمه‌ای بروکلی یا نان بانز نانی رژیمی و کاملا سالم است که می‌تواند جایگزین خوبی برای نان‌های سفید معمولی باشد. این نان برای صبحانه یا همراه ساندویچ عالی است. این نان سرشار از فیبر و ویتامین‌های عالی است.

برترین‌ها - زهرا موسوی: نان لقمه‌ای بروکلی یا نان بانز نانی رژیمی و کاملا سالم است که می‌تواند جایگزین خوبی برای نان‌های سفید معمولی باشد. این نان برای صبحانه یا همراه ساندویچ عالی است. این نان سرشار از فیبر و ویتامین‌های عالی است.

این نان‌های لقمه‌ای حاوی بروکلی آن هم به مقدار زیاد هستند یعنی بخش اصلی نان را تشکیل می‌دهند و مثل سایر نان سبزیجات نیستند که بیشتر نقش طعم دهنده دارند. من یکی از طرفداران بروکلی هستم این سبزی سالم و مغذی در هر صورت خوشمزه ست چه بخارپز شود چه برشته در فر و یا همراه با سایر مواد تبدیل به یک سوپ خامه‌ای بروکلی شود. من و مادرم اغلب اوقات بروکلی بخارپز را به عنوان میان وعده رژیمی استفاده می‌کنیم این سبزی برای خوش طعم شدن حتی نیازی هم به نمک ندارد.

جالب است بدانید که این سبزی جزو منابع غنی کلسیم نیز هست و از این جهت به افرادی که از محصولات لبنی اجتناب می‌کنند، توصیه می‌شود. مزه نان بروکلی تازه از خود بروکلی هم بهتر است و مزه آن را در دهان بهتر از نان تست معمولی دوست خواهید داشت. می‌توان این نان‌ها را همراه با پنیر و مقداری مربای خانگی برای صبحانه سرو کرد. استفاده از آن‌ها به عنوان یک نان مینی برگر برای ناهار یا عصرانه هم عالی است.

می‌دانید تفاوت این نان با سایر نان‌ها رنگ سبز قشنگ آنهاست بخصوص وقتی که برش می‌خورند شما با نان‌های سبز رنگ و بامزه‌ای مواجه می‌شوید که ذوق شما را برای خوردن ساندویچتان بیشتر می‌کنند در عین حال که می‌دانید این نان‌ها رژیمی و سالم هستند.

مواد لازم:

  • بروکلی: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد گندم کامل: ۱۰۰ گرم
  • آرد چند منظوره: ۲۰۰ گرم
  • بادام: ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم کدو: فقط برای تزئین روی نان

نان لقمه‌ای بروکلی؛ رژیمی و متفاوت

طرز تهیه:

۱. بروکلی را شسته و به تکه‌های کوچکتر برش بزنید. بخش ساقه آن را کنار گذاشته و برای استفاده‌های دیگر در یخچال بگذارید. آن‌ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا ریز شوند. بروکلی ریز شده را از مخلوط کن درآورید و در یک کاسه بریزید.

۲. بادام را داخل غذاساز بریزید و خوب ریز کنید تا زمانی که بادام‌ها به تکه‌های کوچک تبدیل شوند.

۳. بروکلی آماده و بادام را با تخم مرغ مخلوط کنید. هر دو نوع آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

۴. کف سینی فر را یک کاغذ مخصوص فر گذاشته، با استفاده از قاشق مواد را روی کاغذ بریزید بطوری که ۱۲ نان بروکلی توی سینی داشته باشید. اگر قاشق‌ها را داخل آب سرد بزنید، خیلی بهتر است.

۵. روی آن‌ها مقداری تخم کدو بریزید.

۶. نان‌ها را در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا نان‌ها بپزند.

منبع: nordicfoodliving

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج