لقمههاي فانتزي
سبك، خوشمزه، با شكلي كاملا متفاوت

- برگ بزرگ كاهو: حدود 20 عدد
- اسفناج پخته شده: يك ليوان
- سينه مرغ: 400 گرم
- پنير فيلافيلا: 200 گرم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- پياز: يك عدد متوسط
- بادام هندي: براي تزئين
روش تهيه:
ابتدا برگهاي كاهو را داخل قابلمهاي بزرگ كه پر از آب در حال جوشيدن است يك تا دو دقيقه قرار ميدهيم تا كمي نرم شوند. سپس برگها را از داخل آب جوش خارج كرده و داخل يك سيني ميچينيم تا آب اضافه آنها گرفته شود. پيازها را ريز خرد كرده و با كمي روغن مايع شروع به سرخ كردن آنها ميكنيم. اسفناج و سينه مرغ خرد شده را به همراه نمك و فلفل به پياز اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ ميكنيم تا عطر خوش آن متصاعد شود. پنير را به مواد اضافه كرده و شعله را خاموش ميكنيم و كمي هم ميزنيم تا پنيرها ذوب شده و مواد به شكل يك توده درآيد. از مخلوط حاصل يك قاشق وسط هر برگ كاهو قرار داده و ميپيچيم. لقمهها را داخل يك ظرف ميچينيم و روي آنها را بادام هندي ريخته و با آبليمو، نمك و روغن زيتون طعمدارشان ميكنيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
ارسال نظر