۸۵۱۲۸۶
۲ نظر
۵۰۴۷
۲ نظر
۵۰۴۷
پ

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند.

مجله افق کوروش: شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر و سیر را در ادامه مطلب بخوانید. در ابتدای کار بد نیست بدانید شنیسل مرغ با ریشه مجارستانی به تمام غذا‌هایی گفته می‌شود که ترکیبی از انواع گوشت، آرد سوخاری و روغن یا کره هستند.

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

مواد لازم:

  • کره: ½ پیمانه
  • سیر له شده: ۴ حبه
  • خرده نان ریز شده: ¾ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ½ پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: ۱ و ½ پیمانه
  • جعفری ساطوری خرد شده: ¼ قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی: ¼ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوری
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۸ تکه

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

دستور پخت:

۱. برای درست کردن شنیسل مرغ پنیری ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید. کره را در یک ماهیتابه کوچک و روی شعله ملایم گاز آب کنید. وقتی کره آب شد حبه‌های سیر له شده را در کره به مدت ۲ الی سه دقیقه تفت دهید.

۲. در یک کاسه پهن و بزرگ خرده‌های نان، پنیر پارمزان، پنیر چدار، جعفری، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد سینه‌های مرغ شسته شده و خشک شده را در با مخلوط سیر و کره خوب آغشته کنید و سپس در ترکیب پودر نان و سایر مخلفات بزنید. تمام قسمت‌های شنیسل مرغ باید به ترکیب خرده نان و باقی مخلفات آغشته شوند. بهتر است اندازه تکه‌های سینه مرغ برای شنیسل خیلی ضخیم نباشند و هر تکه سینه از وسط به دو نیم برش زده شود.

۳. در آخرین مرحله تکه‌های شنیسل مرغ را در سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که روی مرغ‌ها طلایی شد با یک چنگال یا خلال دندان میزان پخت شنیسل را امتحان کنید. اگر باز هم نیاز به پخت بیشتر داشت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان برای پخت بدهید.

منبع: All Recipes

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ضخیم !!!!

  • بدون نام

    آخ جون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج