آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ
زرشک پلو یکی از خوشمزهترین غذاهای اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.
وبسایت دونفره -گلزار نورمحمدیان: زرشک پلو یکی از خوشمزهترین غذاهای اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو فوری
- سینه مرغ: ۲ عدد کوچک یا ۱ عدد بزرگ
- برنج خام: ۲ پیمانه
- زرشک: ۱/۲ پیمانه
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: ۳۰ گرم
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه زرشک پلو فوری
۱. این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکههای ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.
۲. ۱ قاشق از کل پیاز داغ، فلفل، نمک، زرچوبه، کمی روغن و مرغی که خرد کردین رو داخل ماهیتابه بریزین.
۳. مرغ رو کمی تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
۴. حالا کمتر از یک لیوان آب به مرغ اضافه کنین و اجازه بدین تا مرغ حدود نیم ساعت بپزه و تنگ آب بشه.
۵. پنج دقیقه مونده به این که مرغ بپزه زرشک رو حاضر کنین به این صورت که زرشک، ۱ قاشق پیاز داغ باقیمانده، کره، شکر و حدود ۲ قاشق زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه بریزین.
۶. مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا شکر آب بشه و زرشکها هم نرم، دقت کنین تا زرشک رو زیاد روی حرارت نذارین، چون زود میسوزه و سفت میشه.
۷. حالا دیگه مرغ پخته و تنگ آب شده پس بهش ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین.
۸. زرشکها رو هم به مرغ اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.
۹. حالا زرشک پلو خوشمزه تون حاضره و فقط میمونه کشیدنش داخل دیس … نوش جون
نظر کاربران
میدونی زرشک کیلویی چند شده تازه ما خراسانیها که تولید کنندش بودیم از خریدش عاجزیم
سال به سال زرشکتر از پارسال
پاسخ ها
شما خراسانیها کلا غذا درست حسابی نمیخورید فقط خدای لافید الکی حرف نزن
خخخخ مشهدیا که به خساست معروف بودن همیشه کی زرشک میخریدین برا خودتون همش تلیت انار چه لافی میزنین