سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز
ترشی های سبزیجات با ادویه زیاد مکمل غذاهای هندی از جمله سمبوسه سبزیجات است که نوعی غذای خیابانی سنتی هندی محسوب می شود.
برترین ها: ترشی های سبزیجات با ادویه زیاد مکمل غذاهای هندی از جمله سمبوسه سبزیجات است که نوعی غذای خیابانی سنتی هندی محسوب می شود.
مواد لازم ترشی:
• نیم فنجان برگ گشنیز تازه
• نیم فنجان برگ نعناع تازه
• ربع فنجان پیاز قرمز، خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
• ۱ قاشق غذاخوری آب
• ربع قاشق چایخوری نمک
• نوک قاشق چایخوری شکر
• 1 عدد فلفل سرانو، کاملاً خرد شده
• ۱ تکه زنجبیل تازه، پوست کنده
مواد لازم سمبوسه:
• یک و نیم فنجان سیب زمینی آب پز، پوره شده
• ربع فنجان عدس زرد، پخته
• ۱ قاشق غذاخوری نعناع تازه، ساطوری شده
• 1 قاشق چایخوری پودر کاری
• ۱ قاشق چایخوری کره
• ربع قاشق چایخوری نمک
• ربع قاشق چایخوری زیره، آسیاب شده
• نیم فنجان نخود سبز ریز منجمد
• ۱۰ عدد خمیر رول تخم مرغی
• 1 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
• روغن
روش پخت:
۱. برای درست کردن ترشی، مواد لازم آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کنار بگذارید.
۲. برای درست کردن سمبوسه، سیب زمینی، عدس، نعناع، پودر کاری، ۱ قاشق چایخوری کره، ربع قاشق چایخوری نمک و زیره را مخلوط کنید و کم کم نخودها را که در دمای اتاق یخ آنها آب شده، اضافه کنید.
۳. خمیر رول را باز کنید و از وسط برش بزنید تا دو مستطیل دراز بدست آید. لبه ها آن را با تخم مرغ تر کنید. با یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی نزدیک لبه آن بریزید و از یک گوشه شروع به تا کردن کنید تا اینکه شبیه مثلث شود. برای بقیه رول ها هم همین کار را تکرار کنید.
۴. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید و روغن بریزید. سپس سمبوسه ها را آرام به روغن اضافه کنید و هر طرف آنها را حدود ۱ دقیقه سرخ کنید و آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. سپس با ترشی سرو کنید.
ارسال نظر