گرمکنودل، غذای خوشمزه اتریشی
گرمکنودل (Germknödel) در واقع نوعی کوفته است که وسط آن را پر از مربا کرده و آبپز می کنند و با سس وانیل سرو می کنند.
مواد لازم:
• ۲ فنجان آرد
• 1 عدد تخم مرغ
• نیم قاشق چایخوری نمک
• 25 گرم کره آب شده
• ۲ قاشق غذاخوری شکر
• 5 گرم مایه خشک
• ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر
• مربا
• سس وانیل
• دانه کوکنار
• پودر قند
دستور تهیه:
همه مواد باید در دمای اتاق باشند. شکر، شیر و مایه را مخلوط کنید و بگذارید ۵ دقیقه بمانند.
با آرد، تخم مرغ، نمک و کره مخلوط کنید و روی آن را بکشید و بگذارید خمیر نیم ساعت تا یک ساعت در جای گرمی بماند.
۲ تا ۳ لیتر آب را با نیم قاشق غذاخوری نمک در قابلمه حرارت دهید. در همین حین خمیر را چهار قسمت کنید و از هر قسمت یک توپ درست کنید و داخل آن یک قاشق چایخوری مربا بریزید. سعی کنید توپ شما مربا با به بیرون نشت ندهد.
وقتی آب جوش آمد، به آرامی توپ ها را داخل آن بیندازید و در آن را بگذارید تا ده دقیقه بپزد. توپ ها شناور می شوند و باید آنها را برگردانید. در قابلمه متوسط می توانید فقط دو تا از آنها را بپزید زیرا تا ۲۰۰ درصد منبسط می شوند.
آب آنها را بگیرید و با سس وانیل، دانه کوکنار و پودر قند سرو کنید.
نظر کاربران
كوكنار (دانه خشخاش)از كجا گير بياريم !!!!؟؟؟؟خطرناكه حسن