دستور آشپزی:
مافين نوتلا
ابتدا تمامي مواد خشك را داخل كاسهاي گود با هم مخلوط كرده و كنار ميگذاريم سپس مايعات، نوتلا، خامه و تخممرغ را در ظرفي ديگر با همزن دستي به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند.
- آرد: 250 گرم
- پودركاكائو: 50 گرم
- شكر: 160 گرم
- پودربادام: 50 گرم
- نوتلا: 2 قاشق غذاخوري
- تخممرغ: 2عدد
- شير: 200 ميليليتر
- روغن مايع: 125 ميليليتر
- بكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- خامه: 2 قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ابتدا تمامي مواد خشك را داخل كاسهاي گود با هم مخلوط كرده و كنار ميگذاريم سپس مايعات، نوتلا، خامه و تخممرغ را در ظرفي ديگر با همزن دستي به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند در اين مرحله مايعات را ميان مواد خشك ريخته ابتدا با همزن دستي خيلي ملايم به هم ميزنيم سپس به اندازه شمردن ۸ شماره با همزن برقي درجه تند مواد را مخلوط ميكنيم. مايه را داخل قالب مافينهاي موردنظر ريخته و به مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. پس از پخت، روي مافينها را به اندازه يك قاشق چايخوري برداشته داخل آن نوتلا قرار ميدهيم و همانند تصوير روي آنها را با خامه و توتفرنگي تزئين ميكنيم.
ارسال نظر