طرز تهیه چوب شور خانگی؛ میان وعدهای دلپذیر!
در این بخش از مطالب آشپزی آرگا، برای شما عزیزان طرز تهیه چوب شور را به اشترک گذاشته ایم، که امیدواریم از دستور تهیه آن نهایت استفاده را ببرید.
مجله آرگا - زهرا خانزاده: چوب شور یکی از خوراکیهای محبوب کودکان و حتی بزرگسالان میباشد، که میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و در اختیار کودکانتان قرار دهید و یا با انواع دسر میل کنید. از این رو در ادامه میتوانید، با دستور تهیه چوب شور آشنا شوید.
مواد لازم:
- شیر: یک دو پیمانه
- روغن مایع: یک چهارم پیمانه
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- آرد: به میزان لازم
- بگینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- کنجد: مقداری برای تزیین
- نمک: به میزان کافی
طرز تهیه چوب شور:
۱. در ابتدا مقداری نمک را داخل دو پیمانه شیر بریزید و آن را حل کنید.
۲. سپس بکینگ پودر را به شیر بیافزاید و مواد را هم بزنید.
۳. در ادامه طرز تهیه چوب شور باید، روغن را نیز به شیر اضافه نمایید و مقداری هم بزنید.
۴. حال نوبت اضافه کردن آرد میباشد، البته باید آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید، تا خمیر یکدستی حاصل آید.
۵. در مرحله بعدی، مقداری خمیر (به اندازه یک گردو) بردارید و آن را به صورت یک میله باریک روی سطح صافی غلت دهید. بعد کل خمیر را نیز به همین شکل آماده نمایید.
۶. آنگاه تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید، بعد سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده را مقداری هم بزنید و خمیرهای میله مانند را داخل سفیده بزنید. بعد کنجد را روی آنها بپاشید و یا این که بهتر است، آنها را داخل ظرف کنجد بغلتانید.
۷. در مرحله آخر باید، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای میلهای شکل را داخل سینی قرار دهید و بعد سینی را درون فر بگذارید، که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، تا چوب شورها بپزند. البته برای طلایی رنگ شدن سطح آن باید در نیمه مدت زمان پخت، شعله پایینی فر را خاموش کنید و گریل را روشن نمایید، تا سطح چوب شور نیز پخته شود.
از این که در این مطلب با طرز درست کردن چوب شور همراه بوید، کمال تشکر را از شما عزیزان داریم و امیدواریم آن را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
نظر کاربران
ببخشبد بهتره توی روغن سرخ کرد یا توی فر درست کرد