کره هویج کبابی؛ اسمی که تابحال نشنیده اید!
ممکن است تا کنون نام کره هویج کبابی به گوش شما نخورده باشدهویجهای کبابی در ترکیب با دانههای ماکادمیای کرمی و چند مادهی دیگر، طعمی بسیار شیرین خواهد داشت و جایگزین کرههای بادام زمینی خواهد شد.
مجله قرمز: ممکن است تا کنون نام کره هویج کبابی به گوش شما نخورده باشد؛ اما قطعاً همهچیز را درمورد کره بادام زمینی میدانید و از آن برای بسیاری دستورالعملها به صورت روزانه استفاده کردهاید: بر روی نان تست به همراه مربا، بر روی موز، بر روی کراکر، داخل اوتمیل و حتی به صورت خالی. اما درمورد کره هویج کبابی چه میدانید؟ با ما همراه باشید تا طرز تهیه کره هویج کبابی را بیاموزید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
هویجهای کبابی در ترکیب با دانههای ماکادمیای کرمی و چند مادهی دیگر، طعمی بسیار شیرین خواهد داشت و جایگزین کرههای بادام زمینی خواهد شد. علاوه بر آن، استفاده از هویجها سبب افزودن اندکی رنگ، طعم و مواد مغذی بسیار بیشتری به صبحانه شما خواهد شد. کره هویج کبابی را میتوانید بر روی نان تست بمالید، بر روی سالاد بریزید و یا در یک کاسه برنج، مخلوط کنید. حتی میتوان از آن در اوتمیل و یا پاستاهای سبز نیز استفاده کرد. کره هویج کبابی با کراکر و پنیر نیز طعم جالبی دارد.
احتمال دارد مواد اولیه لازم برای تهیه کره هویج کبابی را در خانه پیش از خرید برای تهیه آن نیز داشته باشید. سعی کنید در تهیه ی هر خوراکی، از تازهترین مواد استفاده کنید. خصوصاً در این مورد، بسیار مهم است که هویج شما، تازه و شیرین باشد.
به خاطر داشته باشید که برای تهیهی کره هویج کبابی، باید هویج شیرین را کبابی کرده و با مخلوط کن، آن را ریز و مخلوط نمائید.
مواد لازم برای تهیه کره هویج کبابی
- هویج بزرگ: ۵ یا ۶
- دانهی ماکادمیا: ¾ فنجان (ترجیحاً خام)؛ به جای آن میتوانید از بادام هندی خام نیز استفاده کنید
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- اندکی روغن زیتون برای کبابی کردن هویج
- شربت افرا: ۲ قاشق غذاخوری
- عصارهی وانیل: ½ قاشق چای خوری
- نمک دریایی: تقریباً ½ قاشق چای خوری برای طعم دهی
این مواد، برای تهیهی یک شیشه ۳۴۰ گرمی کافی است که به اندازه ۱۲ سرو (هر سرو، ۲ قاشق غذا خوری) مناسب خواهد بود.
طرز تهیه کره هویج کبابی
۱. ابتدا فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سلسیوس) روشن کنید و بگذارید گرم شود. در همین حین هویجها را کبابی کرده و خورد کنید. در کف یک ماهیتابهی صاف، کاغذ روغنی (کاغذ پوستی) بگذارید و هویجهای خام را به همراه اندکی روغن زیتون، درون آن بریزید. اندکی نمک دریایی نیز به آن اضافه کرده و آن را تا زمانی که نرم شده و اندکی نقاط تیره یافت، بپزید. سپس بگذارید اندکی خنک شود. میتوانید این کار را در شب قبل از تهیه کره نیز انجام دهید.
۲. حال، دانههای ماکادمیا را به همراه روغن، در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که فرم کره مانندی پیدا کند، پوره کنید. اکنون باید ترکیب شما، بسیار نرم شده باشد و هیچ تکه بزرگی در آن وجود نداشته باشند (چند تکه کوچک، مشکلی ندارد). این کار، اندکی بیش از آنچه گمان میکنید زمانبر خواهد بود؛ صبور باشید.
۳. زمانی که هویجها سرد شدند، آنها را به همراه کرهای که با دانههای ماکادمیا درست کردهاید، به داخل مخلوط کن بریزد. شربت افرا را نیز با عصارهی وانیل به داخل این ترکیب بریزید و تا زمانی که نرم و زده شود، آن را مخلوط کرده و پوره کنید. ضروری است که در حین مخلوط کردن، چند بار مخلوط کن را متوقف کرده و کنارههای ظرف را با چاقو، به سمت پائین بریزید. اندکی نمک به این مخلوط برای طعم بهتر بیافزائید. کره هویج کبابی شما، آماده است!
۴. پیش از سرو کردن، بگذارید این ترکیب اندکی سرد شود. میتوانید اضافهی کره هویج کبابی را در ظرف دربسته و محکمی در فریزر به مدت ۱ هفته نگهداری کنید.
حقایق تغذیهای کره هویج کبابی
- کالری: ۱۰۲ کالری
- چربی کل: ۹ گرم
- چربی اشباع شده: ۱ گرم
- چربی اشباع نشده مونو: ۷ گرم
- کلسترول: ۰ میلی گرم
- سدیوم: ۱۱۸ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۶ گرم
- فیبر رژیمی: ۲ گرم
- قند: ۴ گرم
- پروتئین: ۱ گرم
- پتاسیم: ۱۳۴ میلی گرم
- آهن: ۳%
- ویتامین A: 100%
- ویتامین C: 3%
- کلسیم: ۲%
(اطلاعات برای هر یک سرو است)
ارسال نظر