لقمههای سالسایی
زرده را به همراه شیر ولرم و روغن مایع با هم مخلوط نمایید. در ظرفی دیگر، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و به آرامی به خورد مواد مایه دهید. درصورتی که نیاز داشتید تا یک چهارم پیمانه آرد اضافی میتوانید به خمیر بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید.
مواد لازم
- آرد:۱۵۰گرم
- آرد ذرت:۵۰گرم
- زرده تخممرغ:۲عدد
- شیر ولرم: یک دوم پیمانه
- روغن مایع: ۵۰گرم
- نمک و فلفل و زعفران: به اندازه کافی برای داخل خمیر
مواد لازم رویه:
- پوره لوبیای قرمز پخته: یک پیمانه
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوریش
- پیاز نگینی: یک قاشق سوپ خوری
- سیر: یک عدد ریز شده
- پیاز قرمز نواری شده: یک چهارم پیمانه
- آووکادو پوست کنده و خرد شده: یک دوم پیمانه
- گوجه فرنگی فیله شده و نگینی شده: یک دوم پیمانه
- سس مایونز: 2 قاشق سوپ خوری
- گشنیز برای تزئین
- نمک و پاپریکا و دارچین: به میزان دلخواه
روش تهيه خمیر:
۱ - زرده را به همراه شیر ولرم و روغن مایع با هم مخلوط نمایید. در ظرفی دیگر، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و به آرامی به خورد مواد مایه دهید. درصورتی که نیاز داشتید تا یک چهارم پیمانه آرد اضافی میتوانید به خمیر بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که اصلا حالت چسبندگی نداشته باشد.
۲ - خمیر را بر روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک قالب گرد بزرگ از آن دایرههایی به قطر ۱۲ الی ۱۵ سانتیمتر درآورید و در سینی فر از قبل کاغذ انداخته قرار دهید.
۳ - نانها را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه برای مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهیدتا نانها کاملا برشته شوند. پس از خارج کردن اجازه دهید نانها کاملا خنک شوند.
روش تهيه مواد رویه:
۱ - پیاز نگینی و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر یابد و سپس پوره لوبیا قرمز و دارچین و نمک و فلفل را بیفزایید و ۳ دقیقه حرارت دهید.
۲ - از مواد رویه روی نانها مالیده و کمی آووکادو و گوجه فرنگی و پیاز قرمز بریزید. سس مایونز را کمکم روی آن دهید و برای تزئین از برگهای درسته گشنیز استفاده نمایید.
نكته:
این نانها در هنگام پخت در فر کمی پف میکنند پس نگران نشوید و اجازه دهید پخت کامل انجام شود.
پیشنهاد:
در خمیر نان اگر از ادویههای تند همچون اورگانو و یا ادویه لیموترش و فلفل سیاه استفاده کنید یک چیپس ذرتی بینظیر خواهید داشت.
نكته:
برای پوره لوبیای قرمز حتما از دارچین استفاده نمایید تا نفخ آن گرفته شود.
ارسال نظر