۸۱۴۷۱۷
۵۱۴۲
۵۱۴۲
پ

طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی

نودل از مواد غذایی است که این امکان را به شما می‌دهد که غذا‌های متنوعی را با آن تدارک ببینید. نودل به تنهایی یک وعدۀ غذایی است، ولی اگر آن را مخلفات متنوع طبخ کنید طعم دلچسبی پیدا می‌کند. با ما همراه باشید.

وب‌سایت آکا ایران: نودل از مواد غذایی است که این امکان را به شما می‌دهد که غذاهای متنوعی را با آن تدارک ببینید. نودل به تنهایی یک وعدۀ غذایی است، ولی اگر آن را مخلفات متنوع طبخ کنید طعم دلچسبی پیدا می‌کند. با ما همراه باشید و طرز تهیه خوراک نودل چیکن بروکلی را آموزش ببینید.

مواد لازم نودل چیکن بروکلی برای 5 نفر :

  • نودل 5 بسته 100 گرم / 300 کالری
  • بروکلی 300 گرم 100 گرم / 33 کالری
  • فلفل دلمه ای رنگی 300 گرم 100 گرم / 15 کالری
  • کنجد یا بادام زمینی به مقدار دلخواه 100 گرم / 580 کالری
  • سویا سس به مقدار دلخواه 100 گرم / 64 کالری
  • روغن کنجد به مقدار دلخواه 100 گرم / 0 کالری
  • سینه مرغ 500 گرم 100 گرم / 200 کالری

طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی

روش تهیه نودل چیکن بروکلی :

۱. بروکلی و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در wok یا همان تابه مخروطی شکل با روغن کنجد و سویا سس تفت بدهید.

۲. مرغ ها را به تکه های کوچک خرد کرده و با سویا سس و روغن کنجد با حرارت بالا به وسیله wok تفت بدهید.

۳. نودل را آب پز کنید. (حداکثر ۵ دقیقه) سپس آن را آبکش کرده و داغ سرو کنید.

۴. مواد تفت داده شده را با هم ترکیب کنید و روی نودل بریزید.

۵. کنجد یا بادام زمینی را روی آن بریزید.

نکته سلامتی

یک نوع تابه آسیایی است با عمقی بیشتر از تابه های معمولی که اگر به درستی از آن استفاده شود با کمترین میزان مصرف روغن غذایی با بیشترین میزان ویتامین خواهیم داشت. اگر به سلامتی خود اهمیت می دهید حتما باید یک wok در خانه داشته باشید.

فوت آشپزی

به یاد داشته باشید که بروکلی و فلفل دلمه ای و مرغ را با حرارت بالا تفت بدهید طوریکه روی آن برشته شده ولی درون آن آبدار بماند. اصطلاحا سبزیجات را زنده تفت بدهید.

خواص کنجد

روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود، زیرا این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش نیز می دهد.برای تهیه روغن کنجد معمولا دانه ها را می شویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانه ها را آسیاب کرده و در آب می ریزند تا پوست آنها روی آب بیاید. بعد از گرفتن پوست، دانه ها را خشک کرده و در آب جوش می ریزند و خمیر می کنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را روغن سرد می نامند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی بدست می آید که به نام روغن گرم معروف است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج