۸۱۳۸۳۷
۵۶ نظر
۷۸۵۸
۵۶ نظر
۷۸۵۸
پ

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

برترین‌ها در این مطلب با چند نوع از غذا‌های ارزان شما را همراهی می‌کند تا هم گام موثری در هماهنگی دخل و خرج منزل برداشته باشید و هم اینکه کمی به سمت غذا‌های سالم‌تر بروید.

برترین ها: گرانی مواد غذایی را همگان امروز اذعان دارند. البته رفع و رجوع این دغدغه خیلی هم مشکل نیست فقط شاید نیاز باشد گاهی قید پلو و چلو و گوشت و ماهیچه را بزنید و دست کم ۳،۲ روزی در هفته را هم سالم تر بخورید و البته هم ارزان تر. در همین راستا در این مطلب با چند نوع از غذاهای ارزان شما را همراهی می کنیم تا هم گام موثری در هماهنگی دخل و خرج منزل برداشته باشید و هم اینکه کمی به سمت غذاهای سالم تر بروید.

اشکنه کدو بادمجان

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان قلمی: ۵۰۰ گرم
  • کدو سبز: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
  • کشک: به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • نعناع خشک: ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

1. بادمجان وکدو را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.

2. سیر را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بادمجان وکدو را بریزید و خوب سرخ کنید.

3. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی را رنده و همراه نعناع به مواد اضافه کنید

4. سپس کشک را رقیق کنید و داخل مواد بریزید و بگذارید بپزد و همراه نان میل کنید.

نکته آشپزی: به جای کشک رقیق می توانید از آب استفاده کنید.

پاکوره

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیب زمینی: ۴ عدد
  • آرد گندم: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
  • تمرهندی: یک بسته کوچک
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه: به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

۱. سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید.

۲. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید. مراقب باشید آب را کم کم اضافه کنید تا گلوله نشود.

۳. تخم مرغ ها را به محلول آرد و آب اضافه و خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

۴. سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود.

۵. تمرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و از صافی بگذرانید.

۶. ۴ قاشق از شیره تمرهندی را همراه مخلوط سیب زمینی به مخلوط آرد و آب و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۷. از مواد با قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.

۸. باقیمانده شیره تمرهندی را با کمی روغن و فلفل قرمز تند و نمک بجوشانید تا سس غلیظی درست شود و همراه پاکوره سرو کنید.

نکته آشپزی: می توانید از یک عدد فلفل تند خرد شده در این غذا استفاده کنید.

سوپ هویج و اسفناج

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

مواد لازم برای ۴ نفر

  • هویج: ۲ عدد
  • اسفناج تازه: ۱۰۰ گرم
  • شیر: یک پیمانه
  • رشته سوپی: یک چهارم پیمانه
  • عدس: یک پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • عصاره مرغ: یک عدد
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: برای تزیین سوپ
  • کره: مقدارکمی به دلخواه

دستور پخت و طرز تهیه

1. عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید.

2. در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد.

3. شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید.

نکته آشپزی: پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید.

کوکو اسفناج

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

مواد لازم کوکو اسفناج

  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیازچه: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

۱. ابتدا اسفناج و پیازچه را به خوبی می شوییم و خرد می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن در یک تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم. پس از اینکه رنگ پیاز تغییر کرد اسفناج و پیازچه را به تابه اضافه می کنیم.

۲. مواد داخل تابه را خوب تفت می دهیم تا آب اضافی سبزیجات تبخیر شود. بعد از اینکه آب اضافی سبزیجات تبخیر شد آنها را کنار می گذاریم تا سرد شوند. برای تهیه مایه کوکو سبزیجات تفت داده شده را داخل یک کاسه می ریزیم.

۳. توجه داشته باشید که سبزیجات باید به دمای محیط برسند تا هنگام اضافه کردن تخم مرغ باعث سفت شدن تخم مرغ نشوند. حالا تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر می شکنیم و خوب می زنیم و به مواد کوکو اضافه می کنیم

۴. در اینجا آرد سفید را کم کم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا آرد گوله نشود. ادویه ها ( نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه ) را نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم. مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند.

۵. تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکو سبزی مایه کوکو را به صورت کامل داخل تابه می ریزیم. مایه کوکو را با قاشق در همه نقاط تابه به صورت یکسان پخش می کنیم.

۶. درب تابه را می گذاریم و حرارت زیر تابه را ملایم می کنیم تا قسمت زیرین کوکوی ما سرخ شود. پس از اینکه سمت زیرین کوکوی اسفناج سرخ شد آن را با دقت بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود

نکته آشپزی: برای اینکه کوکوی اسفناج شما به اندازه کافی پف کند باید قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها ، آنها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از اینکه تخم مرغ ها را خوب هم زدید باید آنها را به مایه کوکوی اسفناج اضافه کنید.

کوکو بادمجان

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان

  • بادمجان: ۵ عدد
  • تخم مرغ: ۲ الی ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

دستور پخت و طرز تهیه

1. ابتدا باید پیاز رو با سایز درشت رنده کرده و بعد آبش را میگیریم.

2. بادمجان ها را پوست کنده و با سایز درشت رنده میکنیم. در صورتی که نیاز به گرفتن تلخی بادمجان بود حتما قبل از رنده کردن به بادمجان های پوست کنده نمک بزنین و اجازه بدین تلخیشون بره و بعد رنده کنید.

3. حالا پیاز رنده شده، بادمجان رنده شده و کمی روغن رو داخل ماهیتابه میریزیم و با حرارت ملایم تفت میدهیم.

4. وقتی پیاز و بادمجان کمی نرم شدند و آب انداختند حرارت رو کمی زیاد میکنیم تا آب آنها کشیده شود و نمک، فلفل و زرچوبه هم به موادمون میزنیم و دوباره تفتشان میدهیم.

5. وقتی موادمان خوب پختند و آبشان کشیده شد و کمی هم سرخ شدند سیر رو هم اضافه کرده و دو الی سه دقیقه تفت میدهیم. حالا اجازه میدیم تا مخلوطمتن سرد بشود.

6. وقتی مخلوط سرد شد داخل کاسه ای میریزیم و با تخم مرغ ها و کمی نمک مخلوط میکنیم. بهتر است ابتدا دو عدد از تخم مرغ ها را بریزیم و مخلوط کنیم و اگر کم بود و مایه منسجم نشده بود سومی رو اضافه کنیم.

7. حالا داخل ماهیتابه روغن ریخته و اجازه میدهیم تا خوب داغ بشود و بعد مایه کوکو را داخلش میریزیم و در ماهیتابه را هم میگذاریم و اجازه میدهیم تا کوکو با حرارت ملایم بپزد.

8. حالا کوکو رو برمیگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی بشود در این مرحله احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشد

کوکو لوبیا سبز

غذا‌های ارزان، پیشنهادی برای این روز‌های سخت

مواد لازم برای تهیه کوکو لوبیا سبز

  • لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

۱. ابتدا لوبیا سبز را تمیز می کنیم و می شوییم. سپس خردشان می کنیم و به قطعات تقریبا ۱ سانتی متری تبدیلشان می کنیم. لوبیاهای خرد شده را با مقداری آب در یک قابلمه می ریزیم و اجازه میدهیم با شعله ملایم خوب بپزند.

۲. بهتر است برای پخت لوبیاها آب کمی بریزیم تا زمانی که لوبیاها پختن آب اضافه در قابلمه باقی نماند. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس فلفل دلمه را خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.

۳. بعد از اینکه فلفل دلمه ای و پیاز را خوب تفت دادیم آنها را به لوبیا سبز پخته شده اضافه می کنیم. در اینجا نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و خوب تفتشان می دهیم. حالا سیب زمینی را با مقداری آب در قابلمه ای می گذاریم تا آبپز شوند.

۴. بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پخت آنها را در یک کاسه بزرگ رنده می کنیم. تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه خوب می زنیم سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه می کنیم. حالا مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به ظرف اضافه می کنیم.

۵. نمک ، فلفل سیاه ، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه می کنیم. مایه کوکو را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند. یک تابه متناسب با مقدار مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

۶. اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود سپس مانند کوکوی سبزی تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم. با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف می کنیم. حالا درب تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا کوکو کاملا مغر پخت شود.

۷. پس از اینکه سمت زیرین کوکو لوبیا سبز شما طلایی رنگ شد و کوکو کاملا خودش را گرفت آنرا بر می گردانیم تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود. چون کوکوی لوبیا سبز یک کوکوی رژیمی است بهتر است از روغن کمی استفاده شود.

نکته آشپزی: برای اینکه کوکوی شما به اندازه کافی پف کند باید قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها ، آنها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از اینکه تخم مرغ ها را خوب هم زدید باید آنها را به مایه کوکو اضافه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حامــــــــــــد

    الان در این شرایط اقتصادی از صد درصد ایرانی نزدیڪ به هفتاد درصد دارند همین غذاها رو میخورند ،پول ڪجا بود ڪه ڱوشت ،ران وماهیچه بخورن ،غذاهایی هم ڪه توضیح دادید خیلی عالی هستند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      البته من فیلم های قبل انقلاب و دهه 60 و 70 رو هم میبینم مردم همش دارن از بیکاری و بی پولی و مشکل مسکن توش غر میزنن
      ما مردم نجیبی هستیم ولی هرزگاهی در نقاط عطف نمودار واقعا نَ جیب تر هم میشیم
      این غذاها عالین و بازگشت به زندگی سالم، بهتر از آتاشغال هایی که میدونیم هیچ نظارت درستی روشون نیست و چقدر باعث سرطان و ... میشن

    • بدون نام

      کاملا مشخصه که مسوول بخش آشپزی آدم فرصت طلبیه که به جای بهتر کردن کارش دنبال حاشیه هست تا کامنت بگیره و نشون بده این بخش رو زیاد دنبال میکنن !!!!!به جای این کارا برو دو تا دستور غذایی بذار که با رسپیشون هماهنگ باشن یا مطلب رو با عکس یه غذای دیگه نذار !!!!والا !

    • ح

      همه‌ی غذاها******بودن

  • بدون نام

    خیلی ممنون از اینکه برای این شرایط راهکار دادید ولی به حضورتون برسونم خیلی وقته از این تاکتیک داریم استفاده میکنیم چون مجبوریم.

  • بدون نام

    ای روزگار

    پاسخ ها

    • بدون نام

      غصه نخور.. کوکو بادمجون درست کن بخور ..خیلی خوشمزه س. غم روزگار از یادت میره..البته اگر مثل من شکمو باشی..خخخخ...

  • بدون نام

    لعنت بر اصلاح طلبان

    پاسخ ها

    • زن سرپرست خانواده

      نه قم خوبه نه کاشون، لعنت به هر دوتاشون یعنی هم اصولگرا وهم اصلاح طلب. کلاً همۀ اون کسانی که در بودجود آوردن این اوضاع و احوال سهم داشتند. خدا لعنتشون کنه و از سر تقصیراتشون نگذره انشاءالله

    • بدون نام

      شیخ رو از قلم انداختی

  • سمیرا

    واقعا ملت نجیبی داریم.... حیف
    حیفِ این ملت که زیر دست این مسئولین و دولتمرداافتاده...
    حق این ملت این نیست.....
    واقعا متاسفم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      البته باید بگم بادمجان از کیلوئی سه هزار تومان به نه هزار تومان افزایش قیمت داشته.

    • بدون نام

      همین ملت خاک ریختن تو سر خودشون الان ما بایستی بهترین کشور دنیا بودیم با این همه منابع ولی فقط دوزد میدیم بیروم

    • م

      لعنه الله علی القوم الظالمین

    • بدون نام

      آفرین. ولی مسئولان ما نمی فهمن و نجابت مردم رو می گذارن به پای همیاری با اونها. و صبر و تحمل مارو پاسداری از نظام کوفتی شون می دونن دیگه نمی دونن که مردم بریدن حوصله ندارن البته شجاعت کافی هم ندارن...

    • من

      این دیگه نجابت نیست حماقته

  • aria

    ممنون که اینقدر به فکرمونید !!!

  • موژان

    خجالت داره واقعا که برای غذای بدون گوشت راهکارپیشنهاد میدهد مردم دیگه خسته شدن از این همه نابسامانی

    پاسخ ها

    • من

      بنظرم بجای راهکاردادن برای سازش با بدبختی باید راه کاربدین چکارکنیم از این منجلاب بیرون بیاییم وگرنه مردمو به سازش وگوسفندبودن تشویق نکنین ازدستتون برنمیاد لااقل خفه بشین

    • کره

      اون کسی که به نظر شما منفی داده حتما از دولتمونه ای بابا

  • بدون نام

    خخخخخخخخخخخخخخخ عاشقتم برترینها

  • بدون نام

    نان خشک با اب فراموش شد

    یا میخواهید مرحله بعد اعلام نمایید

  • بدون نام

    اشکنه خخخخخ .. من میگم اشکنه بخورید برترین ها پخش نمیکنه نظرمو

    پاسخ ها

    • سپیده

      خخخ

  • بدون نام

    خدا روحانی دو تا خاک بیامرزه

  • بدون نام

    خیلی هم خوب بود. به نظر من باید با این شرایط کنار بیایم و حال همدیگرو درک کنیم

  • بدون نام

    گشنه پلو با خورش دل ضعفه هم بد نیست

  • بدون نام

    هه من یه وعده فقط غذا میپزم بقیه شو شب میخوریم در نهایت شب نون و پنیر. بادمجون و لوبیا سبز الان کیلویی ۵ هزار تومن همینم نمیشه خرید. این در حالیه که همسرم بیماره و باید از لحاظ تغذیه تقویت شه...

  • رضا

    غنی ترین کشور دنیا از لحاظ ذخایر زیر زمینی هستیم وبه لطف آقازاده ها ودولت بی کفایت و نوبخت تنگ نظر بیچاره ترین ملت دنیا شدیم .روی طلا از گرسنگی جان میدیم روی دولت مردان سیاه .......

  • بدون نام

    چه عجب یه غذای ارزون گذاشتین

  • جاوید

    2 یا 3 روز در هفته ؟!!!!!
    والا حد اقل شصت درصد مردم الان دارن 7 روز هفته شونو با همین غذاها سر میکنن ..... رون و ماهیچه مال ده درصدِ .... سی درصد باقیمونده هم حتی همین غذاهارو هم نمیتونن تهیه کنن.

  • بدون نام

    سوپ هویج و اسفناج با قیمت قارچی که داره غذای لاکچریه

  • بدون نام

    درعوض این سختی ها بافرهنگ میشید
    تجربه میشه براتون که دیگه هرکی اومد بیرون دوتا شعار داد پشت سرش نریزید بیرون

  • ایرانی

    من که به فروشگاه میرم سبدها پره پره... تازه میبینم یه چیزهایی برابچه هاشون میخرن که قیمت یه وعده غذاست..‌
    فست فودها هم آخر شب چقدره شلوغه...
    نمیگم مشکل نیست...
    ولی اینقدر بی انصاف نباشید مردم در یمن محتاج یه تکه نون هستن و بچه هاشون دارن از گرسنگی میمیرن...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      به نظرم شما این دستور غذایی ها رو با سایر کمکهای ارسالی بفرست برای یمن.چون فکر کنم گذرت به خارج از شهر تهران نیافتاده

    • من

      اره دیگه میخاستیم مثل فرانسه بشیم الان شکر میکنیم که مثل یمن نیستیم البته بزودی میشیم وای براین افکار یخزده

    • بدون نام

      بله ولی همه که مثل هم نیستند .خیلی ها هستن بیوه زن با بچه کوچیک .اینهمه آدم بیمار یا حتی کارگر بدون شغل چون یه عده دستشون به دهنشون میرسه دلیل نمیشه که همه رو یکی فرض کنیم و چشممون و رو واقعیت جامعه ببندیم

    • saeedeh

      عزیزه من اونی که پول نداره نمیاد فروشگاه که به شما
      اعلام کنه پول نداره خرید کنه .من یه آدم مجردم شاغل هم هستم.با اینکه خونه ی بابامهستم ولی خداییش تو خرجخودم موندم. خدا بهداد اونایی برسه که خرج خونواده میدن

    • بدون نام

      خوش بحالت عقل نداری راحتی

  • علی

    گرونی تقشیر خود مردمه آخه چرا وقتی یه چیز گرون میشه هجوم میارن سمتش خو یه مدت دندان رو جگر بزار نخر...
    میگه بادمجان کیلو ۹ هزارتومانه خو اگر همه نخرن خورو دستشون میگنده...
    ولی مردم ما...

    پاسخ ها

    • فقط به فکر مردم ایران باشید

      مطمئن باشید اگر مردم نخرند گرانتر هم خواهد شد چون راه صادر کردن را یاد گرفتند الان پسته در فرانسه نصف قیمت ایران هست به قیمت ده یورو به فروش می رسد مسئولین نابخرد ما فقط فکر پر کردن جیب خودشان خروج سرمایه ها و فرستادن اقازاده ها به امریکا هستند در حالیکه شعار مرگ بر امریکا سر می دهند و ثروت مردم ایران را به جیب بیگانگان ارسال می کنند نه ایرانی ها چون انها ایرانی و وطن پرست نیستند خیلی از انها دو تابعیتی اند و گر نه سرمایه های این مردم را به باد نمی دادند بگویید مردم از گرسنگی بمیرند هیچ چیز نخرند تا بیشتر صادر شوند سیلاب هم که دوباره بسیاری از مردم ایران را به فقر کشاند . جالا از ذخایر ارزی ملی برای اهداف نظامی برداشت می کنند نه برای رفغ مشکلات معیشتی و امنیت شهرها و روستاها آمار دزدی جنایت در این یکسال بدنبال فقر گسترده بسیار افزایش یافته امنیت بسیار کم شده است

  • بدون نام

    خب من اگه پول داشته باشم زعفرون بخرم بریزم توی کوکو مگه دیوانم کوکو بخورم کباب میخورم قیمت زعفرون رو نداریااااااا

  • بدون نام

    ولی مسولان بره کبابی باس بخورن

  • ليلا

    تخم مرغ هم خيلي گرونه كه تو همش هست

  • بدون نام

    البته که همه اینها خوبه هم سالم وهم به صرفه فقط خدا کنه که ازین هم گرونتر نشه ...فردا میترسیم همینم نتونیم تهیه کنیم

  • بینام

    همینجوری داریم پیش دیگه اینارو هم نمیتونیم بخوریم باید کلا با نون خالی سر کنیم که اگه اونم گرون نشه

  • بدون نام

    الان چندساله وضعیت ما اینجوری داغونه. دیگه نمی دونیم از چی بزنیم تا دلخمون به خرجمون بخوره ولی اینو مسئولای بی خاصیتمون باید بدونن که نسل بعدی همه دچار سوء تغذیه هستن و ماهم تا چندسال دیگه دچار بیماری های گوناگون میشیم. اونوقته که میفهمن چی به سر ما و مملکتمون آوردن

  • بدون نام

    غذا نخوریم چی میشه در عوض حامی ...... باشیم تا....

  • بدون نام

    والا همچین هم ارزون نبودن ...قیمت بادمجون ...تخم مرغ ...قارچ ....

  • بدون نام

    خدا لعنت کنه مسئولین را که چه به روز مردم آوردن.

  • بدون نام

    ازقیمت سبزیجات خبر داری خیلیا همین هم نمیتونن بخورن

  • موز و پیاز یک قیمتند مسئولین ما بی غیرتند

    پیاز هم بالای 13000 تومان و سیب زمینی را 8000 تومان خریدم مردم دیگر سبزیجات هم نمی توانند بخورند خیلی ها الان دچار سو تغذیه هستند یادم هست وقتی دبستان بودم زمان جنگ بود و در کتاب تعلیمات اجتماعی نوشته شده بود ما نان و پنیر خودمان را می خوریم و روی پای خودمان می ایستیم الان پنیر 400 گرمی 9000 تومان است و نان سنگک 2000 تومان در تهران قدرت خرید نان و پنیر هم مردم ندارند

  • الهه

    والا من ازوقتي خودمو شناختم غذاي بدون گوشت ميخوردم هيچوقت واسم گوشت نبود الانشم نيست درضمن اين غذاهامم ارزون نيستن همچين واينكه الان من با ٢٨سال سن كلا دچار سو تغذيم والا وقتي سرانه مصرف گوشت انقدر پايين باشه اين ميشه ديگه

  • احند

    قدیما ماشین عروس زیاد بود تو خیابونا..الان کم شده بخاطر گرونی...من ۳۰سالمه..قدیما منظورم ۱۰سال پیش هست

  • ناشناس

    خودامون به جهنم بچه هامون چه گناهی کردن که نمیتونیم از پس خوراکشون بر بیایم

  • بدون نام

    بلاخره خدا به داد ما هم میرسه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج