۷۹۹۰۱۸
۱ نظر
۵۰۳۲
۱ نظر
۵۰۳۲
پ

دستور تهیه خورش صیفی جات

خورشت صیفی جات معتدل است و در فصل‌های پاییز و زمستان می‌توان به خوبی تهیه کرد و غذای بسیار خوشمزه‌ای می‌باشد.

برترین ها: اگر به این نکته دقت کرده باشید، هر غذایی فواید زیادی برای بدن دارد اما باید بدانید که خورش صیفی جات یکی از مقوی ترین و مفیدترین غذا برای انسان است. دستور تهیه خورشت صیفی جات آسان است و تنها به دقت نیاز دارد.

خورشت صیفی جات معتدل است و در فصل های پاییز و زمستان می توان به خوبی تهیه کرد. خورشت صیفی جات می تواند کلسترول خون و دیابت را کنترل کند و همچنین خون ساز است.

مواد لازم

  • یک عدد متوسط هویج
  • سه عدد گوجه فرنگی
  • چهار پیمانه ساقه کرفس خرد شده
  • روغن کنجد به میزان مورد نیاز
  • دو عدد بزرگ کدو خورشتی
  • یک عدد متوسط سیب زمینی
  • یک پیمانه لوبیا سبز خرد شده
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه خورشتی به میزان مورد نیاز

دستور تهیه خورش صیفی جات

طرز تهیه

1. در ابتدا سعی کنید تمام صیفی جات را به صورت یک سانتی خرد کنید. سپس لوبیا و کرفس تان را با یک دستگاه بخارپز(اگر ندارید می توانید از مقداری آب به عنوان آب پز کردن استفاده کنید) آب پز کنید. در همین حال پیاز را به همراه روغن کنجد و زردچوبه تفت دهید.

2. حال به همین روش هویج و سیب زمینی و صیفی جات دیگر را در یک ماهیتابه قرار دهید و آن هارا به خوبی تفت دهید و در نهایت هم لوبیا و کرفس را به آن اضافه کنید.

3. گوجه هایی که آماده کرده بودید را به همراه کمی نمک و زنجبیل در مخلوط کن قرار دهید و زمانی که حسابی له شدند آن هارا با مواد قبلی ترکیب کنید.

4. حال همه ی آن هارا با حرارتی ملایم تفت دهید و زمانی که آماده شد از آب لیموی تازه استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کنند.

خورشت صیفی جات شما حاضر شده است. می توانید آن را با کمی برنج میل کنید و از آن لذت ببرید.

نکات مهم

هرگز از روغن سرخ کردنی استفاده نکنید. خورشت صیفی جات به کم چرب بودن آن معروف است و شمارا سالم نگه می دارد اما اگر از روغن سرخ کردنی برای تهیه و تفت دادن آن استفاده کنید، فواید آن کم می شود. سعی کنید همیشه آن را با روغن کنجد یا زیتون تفت دهید.

سعی کنید صیفی جات های تازه ای برای خورشت تان تهیه کنید. صیفی جات هایی که مانده باشند ممکن است در حین تفت داده شدند از همدیگر وا روند و ظاهر نهایی غذا را خراب کنند.

صیفی جات هارا به خوبی بالا و پایین کنید تا بتوانند رنگ طلایی و مناسبی داشته باشند. دقت کنید که گوجه ها حتما بایستی بزرگ باشند تا بتوانند تمام صیفی جات هارا پوشش دهند. علاوه بر این می توانید از کمی رب گوجه هم استفاده کنید.

هر چند دقیقه یکبار خورشت تان را بررسی کنید. زمان آماده شدن آن به میزان شعله ی شما بستگی دارد اما همیشه سعی کنید که حرارت شعله تان را بر روی متوسط قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج