نوشیدنیهای پاییزی مجلسی؛ سانگریا و لیموناد رزماری
در زیر طرز تهیه چند نوع کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوههای این فصل تهیه میشوند. برای آشنایی با روش تهیه آنها همراهمان باشید.
وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: در زیر طرز تهیه چند نوع کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوه های این فصل تهیه می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن ها همراهمان باشید.
سانگریا
مواد لازم
- آب داغ ۲ پیمانه
- چای سیاه کیسه ای ۲ عدد
- چوب دارچین ۲ عدد
- شکر نصف پیمانه
- آب انار ۳ پیمانه
- آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
- پرتقال متوسط ۱ عدد
- لیموترش زرد متوسط ۱ عدد
- لیموترش سبز متوسط ۱ عدد
- سیب متوسط ۱ عدد
- آب گازدار ۳ پیمانه
طرز تهیه
1. چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
2. در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید.
3. آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند.
4. نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
لیموناد رزماری
مواد لازم
- آب لیموترش ۱ پیمانه
- شکر ۳/۴ پیمانه
- پوست لیموترش دو عدد
- رزماری دو ساقه
- آب گازدار ۴ تا ۶ پیمانه
طرز تهیه
۱. آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.
۲. پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.
۳. از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
۴. این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
کوکتل کامکوآت
مواد لازم
- شکر ۱ پیمانه
- آب ۱ پیمانه
- دانه فلفل قرمز کوبیده شده ۲ قاشق چایخوری
- کامکوآت ۲۴ عدد
- یخ
- آب گازدار ۳ لیتر
طرز تهیه
1. آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید.
2. دانه های فلفل قرمز را به مدت ۳۰ دقیقه درون شربت بیندازید. سپس آن را از صافی عبور دهید.
3. کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.
کوکتل انار و گریپفروت
مواد لازم
- آب گریپفروت نصف پیمانه
- آب انار نصف پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- بادیان ستاره ای ۲ عدد
- یخ
- آب گازدار
- دانه های انار
طرز تهیه
۱. آب گریپفروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. شربت را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود.
۲. آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳. برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید.
یخچای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
مواد لازم
- آب ۶ پیمانه
- زنجبیل ۱/۴ پیمانه
- چای سبز کیسه ای ۳ تا ۶ عدد
- برگ نعناع نصف پیمانه
- عسل ۱/۳پیمانه
- لیموترش ۱ عدد
طرز تهیه
1. درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
2. چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
3. برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
کوکتل انگور سفید
مواد لازم
- انگور سفید یخ زده ۱/۲ پیمانه
- انگور قرمز یخ زده ۱/۲
- پرتقال ۱ عدد
- لیموترش ۱ عدد
- نوشیدنی زنجبیلی ۴ پیمانه
- آب انگور سفید ۴ پیمانه
طرز تهیه
۱. لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید.
آب آناناس و زنجبیل
مواد لازم
- نوشیدنی زنجبیلی ۴ پیمانه
- آب آناناس ۴ پیمانه
- زنجبیل خرد شده ۱ تکه
- پرتقال ۱ عدد
- برگ تازه ریحان نصف پیمانه
طرز تهیه
1. پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.
کوکتل کره کاکائو
مواد لازم
- کاکائوی سیاه ۵۷ گرم
- سس کارامل ۲۱ گرم
- بستنی وانیلی ۱ اسکوپ بزرگ
- یخ نصف اسکوپ
- نمک دریایی نوک انگشت
طرز تهیه
۱. همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوطکن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر