دستور تهیه غذاهای متنوع با لبو
فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا میدانستید که چه غذاهای متنوعی با لبو میتوان پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته میشود، نیست؟
- ۲۵ گرم کره
- ۲ عدد پیاز بزرگ خردشده
- ۲ شاخه کرفس خردشده
- ۲ حبه سیر خردشده
- یک قاشق چایخوری آویشن
- ۳۵۰ گرم سیب زمینی خردشده
- ۴۰۰ گرم آب سبزیجات
- ۷۵۰ گرم لبوی پخته خردشده
- ۸ قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی
طرز تهیه:
۱. در یک قابلمه روی حرارت کم کره را ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. سپس سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا معطر شود.
۲. سیب زمینیها و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید تا جوش بیاید، سپس در ظرف را ۲۵ دقیقه ببندید تا سیب زمینیها پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و آبش را اضافه کنید. مخلوط کنید تا پوره شوند. نمک و فلفل آن را تست کنید.
۳. قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید تا سوپ گرم شود. سپس سوپ را بین ۸ کاسه تقسیم کرده و با خامه یا ماست و چیپس لبو تزئین کنید.
براونی لبو و زنجبیل
مواد لازم
- ۱۰۰ گرم کره به اضافه مقداری برای چرب کردن
- ۲۲۵ گرم شکلات تختهای خردشده (کاکائوی ۷۰ درصد)
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۲۰۰ گرم شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- ۱۵۰ گرم آرد
- ۵۰ گرم پودر کاکائو
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۲۵۰ گرم لبوی پخته رنده شده
- ۵۰ گرم زنجبیل خردشده
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب ۲۰ سانتیمتر مربعی را چرب کنید و با کاغذ نسوز بپوشانید. شکلات و کره را با هم در یک تابه بزرگ روی حرارت کم ذوب کنید و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.
۲. در این حین، با استفاده از یک همزن دستی تخم مرغ و شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا روشن و پف کرده شود (حدود ۵ دقیقه). پودر کاکائو و جوش شیرین را روی آرد الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را با لبو، زنجبیل و مخلوط شکلات ذوب شده ترکیب کنید.
۳. سپس خمیر را در قالب بریزید و ۳۵ دقیقه در فر بگذارید یا تا وقتی بپزد.
- ۸۰۰ گرم لبوی خام
- ۳ عدد هویج بزرگ رنده شده
- ۲ عدد پرتقال
- ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب
- ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا
- ۴۰ گرم پسته خردشده
- یک جفت دستکش یکبار مصرف
طرز تهیه:
۱. دستکش یکبارمصرف خود را بپوشید، سپس لبو را پوست کنده و رنده کنید. در یک کاسه بزرگ بریزید و با هویج رنده شده ترکیب کنید.
۲. قسمت نارنجی رنگ و آب پرتقال را با سرکه سیب و شربت افرا ترکیب کنید و روی سبزیحات رنده شده بریزید.
۳. با یک چاقوی تیر، پوست و همه قسمتهای سفید رنگ باقیمانده پرتفال را جدا کرده و با دقت گوشت آن را جدا کنید و به همراه پسته سالاد را تزئین و فورا میل کنید.
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز متوسط خردشده
- یک حبه سیر له شده
- ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک عدد کلم قرمز متوسط خردشده
- یک عدد لبوی متوسط خردشده
- برگ یا پودر آویشن
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیازها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.
۲. مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آنها را هم بزنید.
۳. با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
نظر کاربران
چیزی دیگه نبود آخه لبو.....آخه شما باید دستورغذاهای عالی رابدهید...شدید جناب خان....بیام ببافمت