تخممرغ و سبزي
يك غذاي متفاوت
مواد لازم :
روش تهیه :
۱. فر را در دماي ۱۶۵ درجه سانتي گراد قرار دهيد.
2. 4 عدد ظرف كوچك را با كره آغشته كنيد.
۳. در هر كدام از ظرفها يك تخممرغ بشكنيد و خامه، برگهاي اسفناج، گوشت، پياز و نمك و فلفل را اضافه كنيد.
4. حدود 10 تا 12 دقيقه در فر آن را بپزيد.
۵. بعد از خارج كردن از فر داغداغ با نان تست نوش جان كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
- كره: براي پوشش ظرف
- تخممرغ: ۴ عدد
- خامه: ۸ قاشق غذاخوري
- برگ اسفناج: ۱۶ عدد
- گوشت سرخ شده و تكهتكه شده: ۲۰۰ گرم
- پياز خرد شده: يك عدد
- نمك و فلفل: به ميزان دلخواه
روش تهیه :
۱. فر را در دماي ۱۶۵ درجه سانتي گراد قرار دهيد.
2. 4 عدد ظرف كوچك را با كره آغشته كنيد.
۳. در هر كدام از ظرفها يك تخممرغ بشكنيد و خامه، برگهاي اسفناج، گوشت، پياز و نمك و فلفل را اضافه كنيد.
4. حدود 10 تا 12 دقيقه در فر آن را بپزيد.
۵. بعد از خارج كردن از فر داغداغ با نان تست نوش جان كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر