خورش هويج و آلو
ميتوانيد با برنج سرو كنيد و ميل بفرماييد
مواد لازم :
- هويج درشت: ۴ تا ۵ عدد
- آلو خورشي: حدود ۵۰۰ گرم
- فيلهمرغ: حدود يك كيلوگرم
- كره: ۱۰۰ گرم
- شكر: به ميزان دلخواه
- زرشك: حدود نصف فنجان
- پياز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوري
- نمك: به ميزان دلخواه
- چوب دارچين: ۲ شاخه
- زعفران آبكرده: ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه
ابتدا هويجها را پوست كنده، به صورت حلقهاي برش ميدهيم و با مقداري آب و نمك را ميپزيم. مرغها را با كره سرخ كرده، سپس پياز سرخ شده را به آن اضافه ميكنيم. آلو را نيز جداگانه ميپزيم و مرغها را داخل آلو قرار ميدهيم و مقداري شكر و نمك به آن اضافه ميكنيم. زرشك و چوب دارچين را نيز داخل خورش قرار داده و اجازه ميدهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.
هويج پخته شده را با خورش مخلوط كرده و اجازه ميدهيم تا بجوشد و طعم خورش به خورد هويجها برود، وقتي كه آب خورش غليظ شد، آماده است و ميتوانيم آن را سرو كنيم. دقت ميكنيم زعفران را كمي قبل از جاافتادن خورش به آن اضافه كنيم.
منبع : مجله سیب سبز
پ
نظر کاربران
واسه تنوع خوبه