توپـــکهای حلوا با مغزها
این توپکهای حلوایی هم خوشمزه هستند و هم مقوی. به خاطر داشتن آرد و روغن انرژی زیادی به کودک میرسانند و مغزهای موجود در آن، این توپکها را به غذایی پر از ویتامین تبدیل میکند.
مواد لازم:
- حلوای آرد گندم: حدود ۵۰۰ گرم
- مغز گردو: یک قاشق غذاخوری
- کشمش سیاه: یک قاشق غذاخوری
- مغز پسته: ۲ قاشق غذاخوری
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- کپسول (کاغذهای کوچک مخصوص قرار دادن حلوا): به تعداد لازم
- ترافلهای رنگی برای تزئین
روش تهیه:
آماده کردن این توپکها کار بسیار سادهای است. ابتدا تمام مغزها را با هم ریز خرد کرده و همه را با عسل و کشمش مخلوط میکنیم. کنجد را نیز به آنها اضافه کرده و وقتی همه را با هم خوب ترکیب کردیم، یک مایه غلیظ آماده میشود. از حلوا هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته یک قاشق چایخوری کوچک از مواد مغزها میان آن میگذاریم و در دست گوی میکنیم. گویها را در ترافلهای رنگی غلتانده و در کپسولها قرار میدهیم و سرو میکنیم.
ارسال نظر