پيتزا قارچ، پيتزا مارگريتا
پيتزا را مخلوط درست كنيد
مواد لازم:
براي خمير پيتزا
- آب گرم: يك فنجان
- پودر مايه خمير ترش: يك و يك دوم قاشق غذاخوري
- نمك: يك قاشق چايخوري
- روغن زيتون: يك و يكدوم قاشق غذاخوري
- آرد: ۲ و سهچهارم فنجان
براي سس پيتزا
- گوجه فرنگي: يك كيلوگرم
- روغن زيتون: يكدوم فنجان
- نمك: 2 قاشق چايخوري
تمام مواد بالا را روي گاز بجوشانيد تا غليظ شود.
روش تهیه :
پيتزا:
1.خمير را روي سيني آغشته به روغن و كمي آرد پهن كنيد. روي خمير را سس پيتزا بريزيد.
۲.كمي پنير موزارلا و كمي پارمسان (يكدوم فنجان از هر كدام) را روي خمير پخش كنيد.
3.به دلخواه بوقلمون، قارچ يا گوجه فرنگي تزئيني روي پنير ريخته و بگذاريد داخل فر تا با حرارت 200 درجه سانتيگراد پخته شود.
روش تهیه :
خمير:
۱.آب گرم و مايه خمير ترش را ۱۰ دقيقه بگذاريد بماند تا كمي پف كند.
2.آرد، نمك و روغن را اضافه كرده و خوب مواد را مخلوط كنيد.
۳.خمير را به مدت ۴۵ دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف كند.
4.بعد از 45 دقيقه دوباره خمير را ورز دهيد و 45 دقيقه ديگر در جاي گرم بگذاريد تا خمير استراحت كند.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر