۷۷۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

پيتزا قارچ، پيتزا مارگريتا

پيتزا را مخلوط درست كنيد

پيتزا قارچ، پيتزا مارگريتا

مواد لازم:


براي خمير پيتزا

  • آب گرم: يك فنجان
  • پودر مايه خمير ترش: يك و يك دوم قاشق غذاخوري
  • نمك: يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن زيتون: يك و يك‌دوم قاشق غذاخوري
  • آرد: ۲ و سه‌چهارم فنجان

براي سس پيتزا

  • گوجه فرنگي: يك كيلوگرم
  • روغن زيتون: يك‌دوم فنجان
  • نمك: 2 قاشق چاي‌خوري

تمام مواد بالا را روي گاز بجوشانيد تا غليظ شود.


روش تهیه :

پيتزا:

1.خمير را روي سيني آغشته به روغن و كمي آرد پهن كنيد. روي خمير را سس پيتزا بريزيد.
۲.كمي پنير موزارلا و كمي پارمسان (يك‌دوم فنجان از هر كدام) را روي خمير پخش كنيد.
3.به دلخواه بوقلمون، قارچ يا گوجه فرنگي تزئيني روي پنير ريخته و بگذاريد داخل فر تا با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد پخته شود.


روش تهیه :


خمير:
۱.آب گرم و مايه خمير ترش را ۱۰ دقيقه بگذاريد بماند تا كمي پف كند.
2.آرد، نمك و روغن را اضافه كرده و خوب مواد را مخلوط كنيد.
۳.خمير را به مدت ۴۵ دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف كند.
4.بعد از 45 دقيقه دوباره خمير را ورز دهيد و 45 دقيقه ديگر در جاي گرم بگذاريد تا خمير استراحت كند.
منبع : مجله سیب سبز



پيتزا قارچ، پيتزا مارگريتا
پيتزا قارچ، پيتزا مارگريتا

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج