کیک کاراملی گلابی تا حالا خورده اید؟!
سینی فر را در طبقه وسط بگذارید و آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف شیرینی پزی را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید.
مواد لازم برای روی کیک:
• ۲ عدد گلابی رسیده متوسط
• 1 بسته کارامل
• ۴ قاشق غذاخوری کره
مواد لازم برای کیک:
• یک و نیم فنجان آرد
• یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نیم قاشق چایخوری زنجبیل، آسیاب شده
• نیم قاشق چایخوری دارچین، آسیاب شده
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• نیم فنجان شیر
• یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 8 قاشق غذاخوری کره
• ۱ فنجان شکر قهوه ای
• 2 عدد تخم مرغ بزرگ
سینی فر را در طبقه وسط بگذارید و آن را در دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف شیرینی پزی را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید.
نحوه درست کردن مواد روی کیک:
گلابی ها را پوست بکنید، هسته آنها را درآورید و برش های طولی بزنید. برش های گلابی را ته ظرف شیرینی پزی به شکل دایره ای بچینید، طوری که گوشه های آنها روی هم قرار بگیرد و نوک گلابی ها رو به داخل باشد. در صورت لزوم، نوک آنها را ببرید تا بهتر جا بگیرند. اگر نوک گلابی ها وسط دایره را پر نمی کند، برش های کوچکتری وسط دایره بگذارید تا ته ظرف پر شود.
کارامل را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید. ظرف را فوراً از روی حرارت بردارید و هر بار 4 قاشق از کره را اضافه کنید تا ذوب شود. با دقت کارامل داغ را روی گلابی ها بریزید تا کاملاً ته ظرف را بپوشاند.
نحوه درست کردن کیک:
- آرد، بیکینگ پودر، زنجبیل، دارچین و نمک را در کاسه متوسطی الک کنید. هم بزنید تا یکنواخت شود. در کاسه کوچکتری، شیر و وانیل را مخلوط کنید.
- در کاسه ای کره را با سرعت بالای میکسر 1 دقیقه بزنید تا نرم و پف دار شود. سپس سرعت میکسر را کمتر کنید و به تدریج شکر را اضافه کنید. سرعت میکسر را بیشتر کنید و خوب هم بزنید تا رنگ و بافت آن بعد از 2 تا 3 دقیقه سبک شود. سرعت را به متوسط برسانید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.
- سرعت را کم کنید و مخلوط آرد و شیر را کم کم اضافه کنید. با آرد شروع کنید و با آرد تمام کنید. سعی کنید به تدریج و با دقت مخلوط ها را اضافه کنید و زیاد خمیر را نزنید تا سفت نشود.
- خمیر را با قاشق روی گلابی ها بریزید و پهن کنید. کیک را بپزید تا روی آن طلایی شود و بعد از 35 تا 45 دقیقه، وقتی خلال دندان در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید. ظرف کیک را دربیاورید و بگذارید 10 دقیقه سرد شود. با چاقو کیک را از قالب دربیاورید و آن را وارونه روی بشقاب مناسبی سرو کنید.
ارسال نظر