کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی
این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.
برترین ها: این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.
• تعداد: 20 نفر
• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
• ۱ ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه آب
• 5 تا 6 عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده
• دو پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری پودر هل
• 4 عدد تخم مرغ
• دو پیمانه شکر
• یک پیمانه شیر
• ¼ پیمانه کره
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را کف ظرف بپاشید. حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید.
۳. در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید.
۴. ۴۵ دقیقه آن را بپزید. پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید.
ارزش غذایی
• کالری: ۲۷۷
• چربی: 8 گرم
• کلسترول: ۵۶ میلی گرم
• کربوهیدرات: 49 گرم
• فیبر: ۱ گرم
• پروتئین: 3 گرم
• سدیم: ۱۳۴ میلی گرم
• پتاسیم: 126 میلی گرم
• کلسیم: ۷۷ میلی گرم
• آهن: 1 میلی گرم
ارسال نظر