پیتزا سبزیجات
روی یک سطح صاف، کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر ۲/۵ سانتیمتر پهن کنید. خمیر حاصل را روی سینی فر (که کمی چرب شده) قرار داده و سس کچاپ را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را با آویشن پرکنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
- آرد سبوسدار: 2پیمانه سرپُر
- بکینگپودر:2 قاشق چایخوری
- کره گیاهی: 50گرم
- شیرپاستوریزه: یک پیمانه
- نمک :یکچهارم قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه پیتزا
- قارچ ورقه شده:یک و نیم پیمانه
- سُس کچاپ:یک قاشق غذاخوری
- پنیر گودای رنده شده: ۵۰گرم
- آویشن: یک قاشق غذاخوری
- پیاز خلالشده:یک عدد
- ژامبون: ۵ ورق
- سیر رنده شده: ۲ حبه
- پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰گرم
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدارلازم
کره را به مخلوط آرد، نمک و بکینگپودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانهدانه پیدا کند. سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست بچسبد.
روی یک سطح صاف، کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2/5 سانتیمتر پهن کنید. خمیر حاصل را روی سینی فر (که کمی چرب شده) قرار داده و سس کچاپ را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را با آویشن پرکنید.
قارچ را (که به صورت حلقهحلقه درآوردهاید) همراه با سیر و پیاز به مدت ۵ تا۷ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. حالا مواد را روی خمیر ریخته و ژامبونهای خلالشده را روی آن بچینید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بعد دو نوع پنیر(گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کرده و روی سطح پیتزا بریزید سپس پیتزا را در طبقه وسط فر (که از قبل با حرارت ۲۲۰درجه سانتیگراد گرم شده) به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
- میزان کالری : ۲۷۳
نظر کاربران
مرسی موضوعهاتون جالب بودن.جالبیشم بخاطر اینه که از هر موضوعی مطلبی داشتید.
pitza
وقتی اسمشو میذارین پیتزا سبزیجات دیگه نباید توش گوشت باشه.!
شما گوشت را حذف کنید