از امتحان «پيتزا تن ماهي» پشیمان نخواهید شد
فر را روشن ميكنيم و دماي آن را ۲۲۰ درجه سانتيگراد يا ۴۲۵ درجه فارنهايت انتخاب ميكنيم. سپس خمير پيتزا را روي سيني فر قرار داده و روي آن سس پستو ميزنيم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
خمير آماده پخت ۳۰ سانتيمتر
سس پستو: 3 قاشق سوپخوري
تن ماهي: ۲۰۰ گرم
روغن زيتون: 7 قاشق چايخوري
گوجه گيلاسي نصف شده: ۱۷۵ گرم
پنير موزارلا: 100 گرم
زيتون سياه: ۸ عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهیه:
۱. فر را روشن ميكنيم و دماي آن را ۲۲۰ درجه سانتيگراد يا ۴۲۵ درجه فارنهايت انتخاب ميكنيم. سپس خمير پيتزا را روي سيني فر قرار داده و روي آن سس پستو ميزنيم.
۲. تن ماهي را روي آن تكه تكه پخش ميكنيم.
۳. گوجههاي گيلاسي خرد شده و پنير موزارلا را همراه با زيتون، نمك و فلفل به آن اضافه ميكنيم.
۴. روغن زيتون را به سطح آن اضافه كرده و براي ۱۵ دقيقه داخل فر قرار ميدهيم.
نظر کاربران
اقا از من میشنوید پولتونو حروم نکنید.من یه بار اومدم ابتکار به خرج بدم اسنک با تن ماهی درست کردم اینقدر بد بود و بد مزه شد که انگار داشتم فضولات ماهی میخوردم جای اسنک ماهی!!
پاسخ ها
خوب بود گفتی بابام جان
سس پستو را چجوری میشه درست کرد؟