۷۵۳۱۳
۳ نظر
۵۰۱۴
۳ نظر
۵۰۱۴
پ

از امتحان «پيتزا تن ماهي» پشیمان نخواهید شد

فر را روشن مي‌كنيم و دماي آن را ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۲۵ درجه فارنهايت انتخاب مي‌كنيم. سپس خمير پيتزا را روي سيني فر قرار داده و روي آن سس پستو مي‌زنيم.


برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:



مواد لازم:

خمير آماده پخت ۳۰ سانتي‌متر
سس پستو: 3 قاشق سوپ‌خوري
تن ماهي: ۲۰۰ گرم
روغن زيتون: 7 قاشق چاي‌خوري
گوجه گيلاسي نصف شده: ۱۷۵ گرم
پنير موزارلا: 100 گرم
زيتون سياه: ۸ عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم



روش تهیه:

۱. فر را روشن مي‌كنيم و دماي آن را ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۲۵ درجه فارنهايت انتخاب مي‌كنيم. سپس خمير پيتزا را روي سيني فر قرار داده و روي آن سس پستو مي‌زنيم.



۲. تن ماهي را روي آن تكه تكه پخش مي‌كنيم.



۳. گوجه‌هاي گيلاسي خرد شده و پنير موزارلا را همراه با زيتون، نمك و فلفل به آن اضافه مي‌كنيم.

۴. روغن زيتون را به سطح آن اضافه كرده و براي ۱۵ دقيقه داخل فر قرار مي‌دهيم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد حسین

    اقا از من میشنوید پولتونو حروم نکنید.من یه بار اومدم ابتکار به خرج بدم اسنک با تن ماهی درست کردم اینقدر بد بود و بد مزه شد که انگار داشتم فضولات ماهی میخوردم جای اسنک ماهی!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خوب بود گفتی بابام جان

  • لیدا

    سس پستو را چجوری میشه درست کرد؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج