۷۴۵۹۱۵
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

موس‌هلو و توت‌فرنگی؛ خنک و رنگارنگ

موس (Mousse)، یک نوع دسر سرد فرانسوی است. این دسر اغلب با هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ و خامه و مزه‌دادن توسط میوه و شکلات و همچنین به‌کار بردن زرده تخم‌مرغ و ژلاتین درست می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.

روزنامه فرهیختگان: موس (Mousse)، یک نوع دسر سرد فرانسوی است، البته گاه نوعی غذا نیز به‌شمار می‌آید، چراکه ممکن است در آن از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است.

این دسر اغلب با هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ و خامه و مزه‌دادن توسط میوه و شکلات و همچنین به‌کار بردن زرده تخم‌مرغ و ژلاتین درست می‌شود. اگر قبلا وصف این دسر خوشمزه را شنیده‌اید یا نه توضیحات کوتاه ما باعث کنجکاوی شما شده است در ادامه این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم تا برای یک بار هم که شده با تهیه آن طعم دلچسب آن را بچشید.

مواد لازم

پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپ‌خوری

آب‌لیموترش: یک قاشق چای‌خوری

سفیده تخم‌مرغ: دوعدد

پودر شکر (الک‌شده): ۱۵۰ گرم

خامه (فرم گرفته): ۲۰۰ گرم

وانیل شکری: یک قاشق چای‌خوری

هلو (بدون هسته و پوره‌شده): ۴۰۰ گرم

توت‌فرنگی (پوره شده): ۴۰۰ گرم

پوست لیموترش (رنده‌شده): نصف قاشق چای‌خوری

موس‌هلو و توت‌فرنگی؛ خنک و رنگارنگ

ط رز تهیه

۱. ابتدا پودر ژلاتین را با آب‌لیموترش و ۸۰ میلی‌لیتر آب سرد درون ظرفی روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود که به این روش بن‏ماری می‌گویند.

۲. سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود. در مرحله دوم در ظرف جداگانه‌ای سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را با کمک همزن برقی هم بزنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا حجم آنها دوبرابر شود و از حالت مایع خارج شود.

۳. حالا زمان آن رسیده است تا خامه فرم‌گرفته را با قاشق پلاستیکی به‌ آرامی به مخلوط سفیده تخم‌مرغ بیفزایید و هم بزنید.

۴. پس از آن ژلاتین ولرم‌شده، وانیل و پوست لیموترش رنده شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. تا به اینجا ۸۰ درصد کار انجام شده است. در ادامه مایه آماده‌شده را به دو قسمت تقسیم کنید و به نیمی از آن پوره هلو و به نیم دیگر پوره توت‌فرنگی اضافه کنید. حالا ظرفی را که می‌خواهید موس خود را در آن سرو کنید، آماده کنید. بهتر است از لیوان یا ظروف بستنی‌خوری استفاده کنید.

۵. در ادامه یک لایه از مخلوط هلو را داخل ظرف ریخته و آن را به ‌مدت نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم‌ساعت ظرف را از یخچال خارج کرده و مخلوط توت‌فرنگی را روی آن بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید.

پس از گذشت یک ساعت موس هلو و توت‌فرنگی شما آماده است، پس می‌توانید آن را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم‌گرفته، هلو و توت‌فرنگی تزئین و سرو کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج