سالاد مرغ و گلابی!
این غذا نوعی سالاد گرم است که با میوه و گوشت مرغ تهیه می شود. البته به واسطه موسیری که داخل آن است، مزه تند و قوی دارد اما ارزش یکبار امتحان کردن را دارد.
برترین ها: این غذا نوعی سالاد گرم است که با میوه و گوشت مرغ تهیه می شود. البته به واسطه موسیری که داخل آن است، مزه تند و قوی دارد اما ارزش یکبار امتحان کردن را دارد.
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: 4 دقیقه
• زمان گریل: ۱۲ دقیقه
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• یک قاشق غذاخوری کره
• ۴ عدد سینه بدون استخوان مرغ
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 3 عدد گلابی سفت
• ۳ عدد موسیر متوسط خرد شده
• ¼ پیمانه نکتار گلابی یا آب سیب
• ۳ قاشق غذاخوری روغن گردو
• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
• ۱/۳ پیمانه بلوچیز
• ¼ پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
• نان خشک و نازک یا کراکر
طرز تهیه
۱. در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. کره را اضافه کنید. به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و آنها را در تابه قرار دهید. هر طرف آنها را ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. موسیر و گلابی را اضافه کنید و آن را داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. پس از ۵ دقیقه مرغ ها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.
۲. دوباره تابه را داخل فر بگذارید تا موسیر و گلابی ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته و طلایی شوند. سپس آنها را روی مرغ ها داخل بشقاب بریزید.
۳. آب سیب یا نکتار گلابی، روغن گردو و سرکه را به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا با مواد ته تابه مخلوط شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. مرغ ها، گلابی و موسیرها را خرد کنید و داخل کاسه آب میوه بریزید. خوب هم بزنید و آنها را داخل بشقابی که می خواهید سرو کنید، منتقل کنید. رو ی آنها بلوچیز، گردوی خرد شده و نان خشک قرار دهید و گرم سرو کنید.
نظر کاربران
بلوچیز چیه مجله؟؟ اگر میدونی ج بده
پاسخ ها
یک نوع پنیر هست که شرکت کاله هم تولید میکنه. به سوپر مارکت محله مراجعه شود.