۷۲۸۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

پاي سيب

اگر مايل بوديد سيب‌ها را به آبليمو آغشته كنيد. شكر، آرد، دارچين و جوز را مخلوط كنيد. سيب و كشمش را هم اضافه كنيد.

پاي سيب

پاي سيب

مواد لازم :
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • جوز: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
  • دارچين: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • كشمش يا گيلاس خشك: يك‌سوم فنجان
  • شكر: نصف فنجان
  • خمير دولايه پاي: يك دستور
  • سيب پوست گرفته نازك ورقه شده: ۶ فنجان


روش تهیه :

خمير را در ظرف پاي گردي به قطر 22/5سانت پهن كنيد. اگر مايل بوديد سيب‌ها را به آبليمو آغشته كنيد. شكر، آرد، دارچين و جوز را مخلوط كنيد. سيب و كشمش را هم اضافه كنيد. مخلوط سيب را روي خمير بريزيد. دور خمير را مرتب كنيد. اگر مايل بوديد روي خمير با برس شير بماليد و كمي شكر بپاشيد. براي جلوگيري از قهوه‌اي شدن خمير، فويلي مربعي شكل به ابعاد 25×25 سانتي‌متر درآوريد. وسط فويل را دايره‌اي به قطر 10 سانت بچينيد و فويل را روي ظرف پاي بگذاريد. 40 دقيقه در فر بگذاريد، فويل را برداريد و 20 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا ميوه‌ها نرم شوند و خمير بپزد سپس پاي را روي الك سيمي خنك كنيد. (8 قطعه)

نكته: اگر خمير را يكدست پهن كرديد روي خمير با چنگال يا كارد منافذي را براي خروج هوا ايجاد كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج