شيريني رولتي خرما
خرما، آب و يكسوم فنجان شكر را مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد، ۲ دقيقه صبر كنيد و در اين مدت مواد را بهم بزنيد. آبليمو و وانيل را اضافه كرده، مخلوط را خنك كنيد.
مواد لازم :
- خرماي بيهسته خرد شده: 200 گرم
- آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
- آب: يكدوم فنجان
- وانيل: به ميزان لازم
- شكر: يكسوم فنجان
- روغن جامد: يكدوم فنجان
- كره نرم شده: يكدوم فنجان
- شكر: يكدوم فنجان
- شكر قهوهاي: يكدوم فنجان
- جوششيرين: يكدوم قاشق مرباخوري
- نمك: يكهشتم قاشق مرباخوري
- تخممرغ: يك عدد
- شير: 2 قاشق غذاخوري
- آرد سفيد: 3 فنجان
روش تهیه :
خرما، آب و يكسوم فنجان شكر را مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد، 2 دقيقه صبر كنيد و در اين مدت مواد را بهم بزنيد. آبليمو و وانيل را اضافه كرده، مخلوط را خنك كنيد. كره و روغن را 30 ثانيه با سرعت زياد همزن بزنيد. يكدوم فنجان شكر، شكر قهوهاي، جوششيرين و نمك را اضافه كنيد، با همزن بزنيد تا خوب مخلوط شوند. تخممرغ، شير را هم اضافه كنيد. آرد را تا جايي كه ممكن است با همزن با مواد مخلوط كنيد. بقيه آرد را هم بريزيد و خمير را نصف كنيد. سپس در نايلون بپيچيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد. هر قطعه خمير را بين 2 ورق كاغذ روغني بگذاريد و هر قطعه را به شكل مربعي به طول 20 سانت پهن كنيد. مخلوط خرما را روي خمير پخش كنيد. 2 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. فر را با حرارت 375 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كرده و با كارد تيزي رولتها را حلقه كنيد. عرض هر حلقه يكدوم سانت باشد. سپس با فاصله 5/2 سانت در سيني بچينيد و 8 تا 10 دقيقه در فر بگذاريد.
ارسال نظر