ذرت كاراملي
تكههاي پف نكرده ذرت را از پاپ كرنها جدا كرده و پاپ كرنها را در سيني فر بريزيد؛ تا مخلوط كارامل را آماده ميكنيد ذرتها را در فر با حرارت ۳۰۰ درجه سانتيگراد بگذاريد تا داغ شوند.
- پاپ كرن خرد شده: 7 تا 8 فنجان
- شكر قهوهاي: سهچهارم فنجان
- كره: 6 قاشق غذاخوري
- شيره ذرت: 3 قاشق غذاخوري
- جوششيرين: يكچهارم قاشق مرباخوري
- وانيل: به ميزان لازم
روش تهیه :
تكههاي پف نكرده ذرت را از پاپ كرنها جدا كرده و پاپ كرنها را در سيني فر بريزيد؛ تا مخلوط كارامل را آماده ميكنيد ذرتها را در فر با حرارت 300 درجه سانتيگراد بگذاريد تا داغ شوند. تكه بزرگ فويلي را ببريد و روي آن را با كره چرب كنيد. شكر قهوهاي، كره و شيره ذرت را مخلوط كنيد. روي حرارت متوسط به جوش آوريد و 5 دقيقه بدون همزدن بجوشانيد. قابلمه را از روي حرارت برداريد، جوششيرين و وانيل را اضافه كنيد. اين مخلوط را روي ذرتها بريزيد و زير و رو كنيد تا كاملا آغشته شوند. 15 دقيقه با حرارت 300 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد و بهم بزنيد. 5 دقيقه صبر كنيد، مخلوط را روي فويل پهن كرده و در يخچال خنك كنيد. اين ذرت را ميتوانيد تا يك هفته در يخچال نگهداري كنيد. (7 نفر)
نظر کاربران
خیلی خوشمزس